Отдавна по-читавите автокъщи продават с фактури, дори и не на реалната стойност! Така поне има щридическо лице, което ти продава стока. Това до голяма степен може да улесни човек ако се наложи да си търси правата!
Това с директен договор ми се вижда доста странно!
Издирван Golf предаден в полицията - върнаха ми го!
Да много е странно,но обиколих България да си намеря тази кола
Търсех тъмна на цвят,4 врати,1,8Ми,нов внос,да не е изгнила и попаднах на тази.
Тръпнах докато я регистрирах,защото ако имаше проблем нямаше от кой да си търся парите.
Случаите са стотици и затова не са ме търсели в БГ,за да не се затрупват с апсурдни ситуации,само си прехвърлят топката от един на друг(преди три месеца с това са се занимавали КАТ,а сега е 1-во РПУ София)
Всичко е законно,а едновременно и всичко е незаконно според законите на двете страни.
Търсех тъмна на цвят,4 врати,1,8Ми,нов внос,да не е изгнила и попаднах на тази.
Тръпнах докато я регистрирах,защото ако имаше проблем нямаше от кой да си търся парите.
Случаите са стотици и затова не са ме търсели в БГ,за да не се затрупват с апсурдни ситуации,само си прехвърлят топката от един на друг(преди три месеца с това са се занимавали КАТ,а сега е 1-во РПУ София)
Всичко е законно,а едновременно и всичко е незаконно според законите на двете страни.
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Виж, посъветвай се със стабилен адвокат и то по този тип дела! Може пък да се окаже, че не си виновен ти, както предполагам!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
За съжаление тези номера ги правят от чужбина не от тук....Едно приятелче си взе Голф 4 и по същият начин я предаде в Кат......отиди до автокъщата и търси Кауфентрак от собственика от Италия, и с този договор търси Собственика в Италия за да освободи колата от търсене и след това и тук ще ти я върнат.....Има и друг вариант, да хванеш някой "по-висок" в Полицията да ти я върне, НО колата не трябва да излиза от България, в противен случай ще бъде конфискувана още на границата.....
п.п Този номер се прави от дребни тарикати на коли от Италия главно на коли над 3к евро
п.п Този номер се прави от дребни тарикати на коли от Италия главно на коли над 3к евро

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
lupovw написа:Наскоро КАТ са пуснали услугата да ти проверят МПС-то в Интерпол с/у 50 лв.по желание на собственика,та се питам това не би ли трябвало да им е задължение!?!
хич не е от скоро тази услуга, и през 2003-та я имаше

ако го направят задължително, всички пък ще писнат че им взимат 50 лв. отгоре - параграф22...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
emdless4 написа:lupovw написа:Наскоро КАТ са пуснали услугата да ти проверят МПС-то в Интерпол с/у 50 лв.по желание на собственика,та се питам това не би ли трябвало да им е задължение!?!
хич не е от скоро тази услуга, и през 2003-та я имаше![]()
ако го направят задължително, всички пък ще писнат че им взимат 50 лв. отгоре - параграф22...
Да ама италианеца я обявява за открадната да речем 1м. след като я е продал на джамбазите а през това това време ти си прави проверки-колата ОЩЕ НЕ Е ОТКРАДНАТА ! А като го питат как така колата му е в БГ а той не я обявил за открадната той казва че е бил 1м. на гости при роднини и чак като се е прибрал е видял че я няма

Абе тази кола като я регистрират в КАТ не и ли искат оригинален талон ? И ако е предствен при регистрация в КАТ оригинален талон + договор за покупко продажба какво майка си иска италянеца.
Все едно германеца да ми продаде колата си да я отпишат от Германия (с печат и подпис), оригиналния талон (Fahrzeugbrief) да е в ръката ми и той да разсъждава над темата "Аз продадох ли си колата или ми я гепиха докато бях на 3 месечен мъртво пиян".
Все едно германеца да ми продаде колата си да я отпишат от Германия (с печат и подпис), оригиналния талон (Fahrzeugbrief) да е в ръката ми и той да разсъждава над темата "Аз продадох ли си колата или ми я гепиха докато бях на 3 месечен мъртво пиян".
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”