Има ли филтър за климатика на Голф 3 1.9ТД?-решено
- Deputata
- Автомобил: VW Golf3 1900 TD
- Двигател: AAZ 1994
- Контакти:
Има ли филтър за климатика на Голф 3 1.9ТД?-решено
Има ли филтър за климатика на Голф 3 1.9ТД? Ако има как се сменя с нов? От скоро имам Голфа и не сам запознат.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@ bobcho го е казал. Развиваш болтовете ,надигаш гуменото уплътнение в предният край и сваляш само кората от страната на пътника. там е и филтъра. Има пластмасови гайки / май 2 бяха/ развиваш ги и внимателно изваждаш нагоре.По спомени имаше и някакви щипки от едната страна.Добре е да свалиш и цялата долна част на кутията за фирлтъра.Почисти преди да я снемеш кутията с тънък накрайник на прахосмукачката .Като свалиш кутията пак почисти.
Събират се листа,малки клечки въобще смрад.
Филтъра го купих 18 лв , но после ивдях, че имаше и по-евтини.
При мен филтъра беше напълнен догоре с прах,листа и като влажно тази смес става кал и почти никакъв въздух не минава към купето
Събират се листа,малки клечки въобще смрад.
Филтъра го купих 18 лв , но после ивдях, че имаше и по-евтини.
При мен филтъра беше напълнен догоре с прах,листа и като влажно тази смес става кал и почти никакъв въздух не минава към купето
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Deputata написа: А възмойно ли е да няма филтър на климатика?
филтъра се сменя и без да се махат щипките,но е ОПАСНО да не улети платмасата...аз лично мойте щипки сам не мога да ги махна-нещо не можах да схвана как става...но е хубаво да почистиш около фълтъра...
а за филтъра да не би да питаш защото вътре смърди?
- Deputata
- Контакти:
Има ли разлика във разположението и размера на филтъра за климатика на Г3 1.9ТД и Г3 1.9ТДИ?
Последна промяна от Deputata на Пет 17 фев 2006 23:04, променено общо 1 път.
- Deputata
- Контакти:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=417526
Тук ли се намира филтъра на климатика при Г3ТД? Сигурно под пластмасовата лайсна и първо се развиват болтовете.Някой сменял ли го е?http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=417525. Дайте мнения и колко често се сменя?
Тук ли се намира филтъра на климатика при Г3ТД? Сигурно под пластмасовата лайсна и първо се развиват болтовете.Някой сменял ли го е?http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=417525. Дайте мнения и колко често се сменя?
Върни се в “Дизелови агрегати”