Ще сум благодарен ако някой удари едно рамо
Няколко бързи въпроса за контролни уреди...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Няколко бързи въпроса за контролни уреди...
Скоростомера не работи, явно жилото не може да влезе като хората, но ще го мъча.Другия проблем е, че едната крушка, тази над скоростомера, не работи и недоумявам как да я сменя.И още нещо, до жилото за скоростомера има отвор за датчик, датчика липсва и към него отиват 3 магистрали от платката(би трябвало да е за бордовия компютър, средния разход и т.н.).Когато завъртя скоростомера откъм жилото, във въпросния отвор се вижда един метален диск, който се завърта
Може ли да се намери някъде този датчик?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:51, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:трябва да се свали цялото табло с уредите за крушката....сваля се и отзад се вижда самата крушка...1-2лв струва...
тия магистрали може да отиват защото платките са нещо като универсални...
Да де, именно, това си има бордови и явно му го няма датчика за изминатото разстояние или скоростта.Като го подкарам ще разбера дали му липсва.
А за крушката не можах да те разбера
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
milenski написа:Този датчик там е ако имаш MFA на таблото. Бутона който е на лоста за чистачките. Ако нямаш - по добре е да е затворено там за да не се пълни с прах. Относно крушката фасонгата стърчи и се завърта в едната посока (не помня коя) на 90 градуса и след дърпане назад се вади.
Успех
Да и аз знам че колата има MFA, знам и че датчика е за него(поне така предполагах), това което не знам е откъде да го намеря и дали може да се намери
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
milenski написа:Е тука вече ще е драма. Да намериш само този датчик. Според мен ще може само от друг Голф 2 с MFA да се свали и да го сложиш там. Интересно ми е как е изчезнал оттам?! Той е закрепен с един винт за мястото и е точно там отзад на самия километраж.
Стара кола, много собственици, как може да изчезне по друг начин
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”