Колеги, четете и платените обяви....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Колеги, четете и платените обяви....

Мнениеот batetony67 » Сря 17 дек 2008 21:35

....Оказва се, че много колеги остават учудени, че например хора като мен предлагат точно това, което се търси, за да си оправят колицата. От тук и въпросът към управата на форума, въобще не са ми в повече парите, които давам за платена обява, но ефекта от това не го виждам,съгласен съм, че парите ще отидат за някаква благотворителна цел, но като нямат хората навика да четат всичко, как да има положителен ефект и за двете страни. Моля остроумните мнения да си ги запазите за себе си.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Сря 17 дек 2008 21:43

Така е и аз го забелязвам,защото до скоро и аз не ги четях тези платени обяви,обаче вече ги чета,защото от там си купих доста неща,но пък от теб Тони си купих някой неща който видях в Продава и честно да си кажа ако тръгна да търся някоя част по спешност бих ровил само и единствено "ПРОДАВА" :?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 17 дек 2008 21:45

Тони и аз това се чудя.. плащаш си за да не ти се вижда обявата.. странно ми е малко.. точно днеска като си говорих с теб се сетих за това. Глупаво е, но са правила, които трябва да се спазват и са гласувани колкото и да не ни се иска..

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 17 дек 2008 21:47

много рядко разглеждам платения раздел.
прескачам го и направо на ПРОДАВА...
ако се комбинират 2та раздела ще е по успешен комерса

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 17 дек 2008 21:50

редовно преглеждам и платените обяви, има интересни неща.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 17 дек 2008 21:50

Колега, Тони, това го казах още в началото като тръгнаха обявите. Плаща се и въпреки благородната цел на нещата според мен може да се измисли леко препращане към платените обяви....предполагам подпомагат малко или много целия форум и едва ли ще има възражения.

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 17 дек 2008 21:58

Точно това искам да кажа, адмирирам благотворителността, колкото и скромен да е нашия принос, но ефекта от тези обяви аз лично не го виждам. Не е лошо да се помисли по този въпрос.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 17 дек 2008 22:00

Според мен си е до навик на потребител и неговото знание кое от къде да си купува.Например ако ми трябва ксенон знам къде е,ако ми трябват джанти или окачвания също знам кои са хората.По добре според мен е да се оцвети полето на платените обяви в друг цвят и да се виждат по добре.

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Сря 17 дек 2008 22:10

Първия раздел който разглеждам като вляза са платените обяви. Точни колеги, хубави стоки, даже и ефтинки, категоризирано, без излишни мнения(спамец). Незнам да не кажа някаква глупост, ама ако се премести най-отгоре във форума ще има много повече посещаемост. Рекламите по разните сайтове все там ги слагат :)

skoti

Мнениеот skoti » Сря 17 дек 2008 22:11

Кое да им чета ? Там са 6 човека които през два дена си ъпват обявите , след месец ги чета пак може някой да се е излъгал си пусне обявата там .

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 17 дек 2008 22:13

skoti написа:Кое да им чета ? Там са 6 човека които през два дена си ъпват обявите , след месец ги чета пак може някой да се е излъгал си пусне обявата там .
Ако повечото хора са като теб в мислите си е ясно защо не се четат и платените обяви. :roll:

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 17 дек 2008 22:14

Брех, браво бре, значи влизаш тук да четеш спама в Офф топик и се кефиш яко на малоумните теми, които бълват страшни тъпотии от сорта " колко дълги си ставяте ноктите на краката, за да можете да плувате по-бързо срещу течението". :twisted:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Сря 17 дек 2008 22:17

sashobas написа:
skoti написа:Кое да им чета ? Там са 6 човека които през два дена си ъпват обявите , след месец ги чета пак може някой да се е излъгал си пусне обявата там .
Ако повечото хора са като теб в мислите си е ясно защо не се четат и платените обяви. :roll:

Именно... аз даже не влизам там.. хубаво е че ги отчитате тези работи, но както казва колегата щом се плаща трябва това да има смисъл и за продавача :!:

skoti

Мнениеот skoti » Сря 17 дек 2008 22:28

Казах истината колко от хората ги четат ? Хулете ме колкото искате .... Не можете да предизвикате /не визирам точно теб говоря изобщо/ Комерсиален интерес в мен като потребител със обяви които евентуално си сменят съдържанието след доста голям период от време . Не твърдя че стоките там са безполезни !!! Тони твоя апел е да се четат аз ти дадох отговор евентуално защо не се четат . Не съм искал да го харесваш :!: Ако някой се е засегнал или съм засегнал нечий интерес още по добре оправяйте си обявите така че да са интересни . Пример ... повече промоции, отстъпки или тем подобни !!Изборът е ваш точка.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 17 дек 2008 22:53

Бате Тони те много хора не четат и техническите раздели и после питат какво масло, гуми и т.н. В продава пък не можеш да се ориентираш и пак обявата ще остане незабелязана от повечето.
Въпрос на време и научаване.

Иначе е ясно, че най-добрата реклама е доволния клиент, какъвто съм аз от теб ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”