Колеги, четете и платените обяви....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Колеги, четете и платените обяви....
....Оказва се, че много колеги остават учудени, че например хора като мен предлагат точно това, което се търси, за да си оправят колицата. От тук и въпросът към управата на форума, въобще не са ми в повече парите, които давам за платена обява, но ефекта от това не го виждам,съгласен съм, че парите ще отидат за някаква благотворителна цел, но като нямат хората навика да четат всичко, как да има положителен ефект и за двете страни. Моля остроумните мнения да си ги запазите за себе си.
- batetony67
- Контакти:
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Първия раздел който разглеждам като вляза са платените обяви. Точни колеги, хубави стоки, даже и ефтинки, категоризирано, без излишни мнения(спамец). Незнам да не кажа някаква глупост, ама ако се премести най-отгоре във форума ще има много повече посещаемост. Рекламите по разните сайтове все там ги слагат 

- batetony67
- Контакти:
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:Ако повечото хора са като теб в мислите си е ясно защо не се четат и платените обяви.skoti написа:Кое да им чета ? Там са 6 човека които през два дена си ъпват обявите , след месец ги чета пак може някой да се е излъгал си пусне обявата там .
Именно... аз даже не влизам там.. хубаво е че ги отчитате тези работи, но както казва колегата щом се плаща трябва това да има смисъл и за продавача

Казах истината колко от хората ги четат ? Хулете ме колкото искате .... Не можете да предизвикате /не визирам точно теб говоря изобщо/ Комерсиален интерес в мен като потребител със обяви които евентуално си сменят съдържанието след доста голям период от време . Не твърдя че стоките там са безполезни !!! Тони твоя апел е да се четат аз ти дадох отговор евентуално защо не се четат . Не съм искал да го харесваш
Ако някой се е засегнал или съм засегнал нечий интерес още по добре оправяйте си обявите така че да са интересни . Пример ... повече промоции, отстъпки или тем подобни !!Изборът е ваш точка.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”