ГОЛФ 3-ка 94год ТДИ 1Z двигател>>>>Колеги кофти работа... Всичко беше супер с колата докато един ден като излизах от града и започнах да ускорявам и на скорост точно 100км. започна едно виене,бучене което се чува от към гърнето отзад! Продължава до 110км. и на 120 вече го няма като намаля скороста започва на 110 и спира под 100! Искам да кажа че идва от скороста проблема а не от оборотите! Отидох на майстор каза че гърнето било за смяна! Гърнето ми беше оригинално за ТДИ с 2 отвораи бях много доволен казах му че държа да го смени със същото! В последствие стана ясно че по номера на моето гърне с 2-та отвора в магазина излиза гърне с 1 отвор което доста ме изнерви но както и да е.... След смяната никаква промяна имам чувството че по зле стана с виенето! Ама като казвам виене имам в предвид много много силно-----> ако не съм надул музиката ще откача в колата от тоя шум! Давайте идеи какво може да е??? Има ли проблем с това гърне с един отвор??? И може ли тоя шум който е като резонанс да идва от вибрации на гърнето поради отпуснати тампони които не бяха сменени при смяната???
П.П. Извинявам се за фермана ама наистина искам да разбера как да отстраня тоя проблем!
mod edit: vasstop
Странно виене при скорост 100-110 - РЕШЕНО
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”