Волана ми тресе Голф4
- Thriller
- Автомобил:
- Двигател:
Волана ми тресе Голф4
От известно време насам забелязах,че волана ми тресе когато почна да ускорявам тоест на прав пат при скорост 120-130 леко придрусва пускам волана колата не бие в страни но волана ми трепти.Също и когато натисна по-рязко спирачката.От къде идва проблема ????
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Признаци на маховик,голям проблем с тея печки. Няма начин при ускорение да тресе,спирачките неучастват.Ако намалят от голяма скорост и при спиране,тогава е дискове,но при ускорение е признак на маховика,не го пипай,карай.
Като я запалиш сутрин в студеното време,чувстваш ли някакви вибраций от към двигателя,нещо което не е подобаващо за двигателя,нещо което не е било както досега
Поздрави
Като я запалиш сутрин в студеното време,чувстваш ли някакви вибраций от към двигателя,нещо което не е подобаващо за двигателя,нещо което не е било както досега
Поздрави
;
При мен волана тресеше по същея начин при скорост 120-130 кокато натисна спирачката.Оказа се крива дясна(по-дългата) полуоска.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Проверка за криви джанти (изправяне), СЛЕД това баланс на гумите (и джанта на осмица може да се балансира перфектно, което не значи че не е крива). Ако продължава прегледай дисковете... Мини на реглаж. Ако продулжава да тресе вече почваш 1 по 1 кормилна уредба, носачи, щанги, тампони...ама се набутваш в е***и и филма.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”