Stefan написа:Все ми е таяа това дали е опасно или не, си зависи изцяло от водача
![]()

mladvampirTDI написа:DimoNN написа:Meти написа:На мен ми е все тая дали е с лев или десен волан,то ако не може да кара и със среден да му сложиш пак ше се удари
а дали ще ти е все тая ако се удари в теб![]()
а дали няма да ти е все тая ако (дано не се случва) се ударят в теб? Ако е с ляв волан ще си по-щастлив или по-малко щети ще има по колата и не дай боже по теб? Айде стига - автомобила се управлява и това ня зависи от положението на волана.
Та колега сподели случката която те е провокирала да си толкова краен към автомобилите с дясна дирекция.... Така може и да стане по-ясно какъв е проблема.
DimoNN написа:Да не се случва на никого, наистина, затова искам да забранят РЕГИСТРИРАНЕТО на такива автомобили! Наистина ли си мислиш, че шансовете за катастрофа с автомобил с едната и другата дирекция са еднакви? и наистина ли мислиш, че е все тая дали караш с едната и с другата дирекция в БГ (не говорим за писта)? ако е така- жалко, няма смисъл да те убеждавам- явно си от хората които желаят да опонират заради спорта... Колкото до случката, която ме е провокирала- трябва ли да ме тресне някой с обратен волан, за да съм възмутен???...
BastunSelski написа:Все тая...Не знам кви са тия радикални мнения за забрана за движение по нашите пътища на такива автомобили?Значи ако Днони и Джак решат да напуснат Албиона и требе да си сменят колата ли? Или обратното аз като ходя до Англия до Франция и после се оправяй...
Всичко си е до шофьора!!!!
Stefan написа:Ако стандарта на живот в България беше като в нормалните за живеене страни, никой нямаше и да си помисли за кола с обратен волан, но в това положение в което сме, обстоятелствата го налагат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта