Предварително се извинявам, че ви занимавам с моите проблеми, но искам да ви разкажа за поредната абсурдна история от ежедневието ни. Случаят е следния - в началото на октомври месец беше счупено стъклото на колата ми и ми гепиха CD-то. Застрахователите искаха протокол от полицията. Районът е на 1-во РПУ. Отидох там и подадох жалба. След много на брой обаждания в РПУ-то и около 10 дневно забавяне най - накрая бележката еше издадена и си я занесох при застрахователите. До тук толкоз оправих колата и така.
Днес обаче, излизам да ходя до магазина (нали е празници трябва да се понапазарува

Попринцип си мисля да обжалвам, макар че не съм сигурен има ли смисъл и изобщо пак в 1-во РПУ ли трябва да отида, за да обжалвам.
P.S. Самото постановление е пълно с правописни грешки, даже на едно място са ме писали от женски род. Смях голям. Незнам кой го е писал ама май е доста зле с правописа.
Както и да е де пожелавам ви на всички Весело посрещане на празниците, пък аз мисля още в първия работен ден да пиша пак жалба.