и на Голфа почна да му се еб*ва централното нещо-не ми заключва от първия път (не винаги, но често и ме дразни)
Голф 3-проблемно централно.
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Голф 3-проблемно централно.
Колеги,
и на Голфа почна да му се еб*ва централното нещо-не ми заключва от първия път (не винаги, но често и ме дразни)
. Колата има монтирана аларма. Като заключвам с дист. е още по-зле - чак на 3-ия път се заключва. В блока на централното ли да търся проблема, при вратите или е свързано с алармата? А, при отключване са почти същите нещата. 
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Заслушай се дали моторчето в багажника работи,нормално е да работи нчколко секунди и да спре.Ако работи дълго без да отключи/заключи-има проблем във вакуумната разводка(маркучета,тройници,машинки).Ако изобщо не бръмчи-търси в аларма,кабели(букса на помпата),платка на помпата...и т.н.Пробай чрез ключа има ли проблем,това ще елиминира алармата като вариант
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
m2595 написа:А, сетих се още нещо. Трябва ли да може да се заключи целия автомобил от ключалката на дясната врата, щото при мен това не става?
Трябва колега!Дали от твойта или пасажерската,трябва да се заключи цялата кола!Или като натиснеш палеца за заключване пак трябва всичките да се заключат!Успеххх!!!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
m2595 написа:А, сетих се още нещо. Трябва ли да може да се заключи целия автомобил от ключалката на дясната врата, щото при мен това не става?
При мен колега, и двете врати не се заключваха с ключа
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:m2595 написа:А, сетих се още нещо. Трябва ли да може да се заключи целия автомобил от ключалката на дясната врата, щото при мен това не става?
При мен колега, и двете врати не се заключваха с ключаВътре по механизма(отвърташ шестограна на дръжката на вратата, до патрона) има една джаджа - нещо като " f " но с кукичка на върха, за която е хванат патрона, и като се счупи тая кукичка всичко се прее*ава, даже и патрона може да ти изкочи
Та най -вероятно е от там, иначе ако разхвърляш корите е добре да смажеш и механизмите
При мен това се случи с шофъорската врата!мн смотано са направени
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Това не съм го правил още. Обаче ми минава и нещо друго през акъла: на Аудито като му разглобих блока на централното, всичко беше покрито с някакъв тънък слой, вероятно от графит(просто предполагам), малко на сажди приличаше. Та си мисля дали и на Голфа няма да е тъй и дали с едно почистване няма да се оправи проблема?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”