Проблемна работа като колата е студена !!-Решено 2-ра част!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
JOY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JOY » Чет 25 дек 2008 18:34

Мисля че открих от къде идва цялата проблемация.Има едно реле което като колата почне да прекъсва го чух да цъка с честотата на прекъсването.Релето се намира точно до ЕКУ-то и се нарича:Inlet manifold pre-heater relay.Докато колата работи като го пипна плякянето вътре в него си е доста силно.Дано утре да има работещи магазини за да го купя и да пиша резултата :D

Потребителски аватар
ChronoS
Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
Двигател: 2_9 Syncro
Контакти:

Мнениеот ChronoS » Чет 25 дек 2008 20:18

До попитам и аз за моя проблем.За да не пускам нова тема.Полото е 91г 1.1 На газ работи добре но на бензин прекъсва нещо на ниски обороти.Като загрее е същата работа.Ако неподадеш газ гасне веднага.А ако му подадеш повече нещо се едно се дави и гасне пак.Оня на елкома каза че или на бензин или на газ ще е добре неможе и на двете. :?

Потребителски аватар
JOY
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблемна работа като колата е студена !! - Решено!

Мнениеот JOY » Нед 01 фев 2009 2:00

Проблема се оказа датчика за температурата на входящия въздух.Смяна с нов-втора ръка за 10 лв. и отново съм в играта.Може да :lock:

Потребителски аватар
JOY
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблемна работа като колата е студена !!-Решено 2-ра част!

Мнениеот JOY » Чет 12 мар 2009 16:20

Проблема се оказа датчика за температурата на входящия въздух.Смяна с нов-втора ръка за 10 лв. и отново съм в играта.Може да :lock:

Да ама не!Проблема вече е напълно решен, и колата си работи перфектно на бензин.Оказа се че регулатора за налягането на бензина не е в час и дави системата.Подмяна и всичко е ок.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”