Затрих сектрета...
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Затрих сектрета...
Затрих си секрета и не мога да си махна гумите да сменя със зимни ... та споделете ако можете.. някой който му се е случвало някъде без намесата на сервиз... как си ги е махнал ... отворен за всякакви идеи !
абе тва със секача става когато е железна джанта иначе ако е алуминиева и главата на болта влиза вътре каще стане? Имах такъв случай. И аз си затрих секрета. Премерих диаметъра на болта отидох до най близката железария и си купих торкс с един размер по-голям от диаметъра на болта. Нбих го с чука вътре в главата на болта и оттам с гедорето. Но пак си зависи от самия секретен болт
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
лети джанти са !!!
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И един вариант от мен: Измерваш колко е дебел болта, купуваш си един качествен "шпилковадач" или както там му е името, разпробиваш болта с подходящия диаметър, навиваш шпилковадача, използваш заклинанието "е са ти е..х м...та"
и си ти. За разпробиването си трябва истинска дрелка, а не както някой беше писал по-нагоре - на 12V. Ако не ти е ясно кое-как при първия стругар си решил проблема.
На пътя няма как да стане, а и ми е интересно - като пътуваш носиш ли си втория комплект джанти с гуми, та се налага да ги сменяш едва ли не извън населено място....Успех!

На пътя няма как да стане, а и ми е интересно - като пътуваш носиш ли си втория комплект джанти с гуми, та се налага да ги сменяш едва ли не извън населено място....Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”