Голямо нанадолнище с гладък асвалт и Детски Истории

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Голямо нанадолнище с гладък асвалт и Детски Истории

Мнениеот snickers_ » Пон 29 дек 2008 12:58

Някой да знае каде в софия около софия има такова нанадолнище без много коли асвалта да е изтъркан в смисал много гладък без дупки говорим нещо от рода тая улицата при северния парк до пицарията тазмания последните 2 спирки ма 86 ако някой знае :)
хвана ме носталгията и ми се кара лагерна количка

Последна промяна от snickers_ на Вто 30 дек 2008 17:28, променено общо 1 път.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 29 дек 2008 13:13

Къде пък там има такова нанадолнище,да го ева, ма може...аз като излизах веднъж от "Тасмания" към вкъщи ми се видя бая стръмно :drinking:

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 29 дек 2008 13:28

говорим за асвалта да е от тоя род

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 29 дек 2008 14:10

В Борисовата градина има 1 мн зло :drive :shocked

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 29 дек 2008 14:43

на 30 км от сф, 2-3 км дълга отсечка с огледален асфалт, малко трафик и подходящ наклон интересува ли те?
Ама да знаеш че има завоичета.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 29 дек 2008 15:17

екстра с завои е още по добре таман да откриеме дрифт сезона каде то4но се намира я го отвори на бг мапс и го маркирай го видиме :)

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Пон 29 дек 2008 15:19

:bishop веднъж се качих на такова нещо и после неможех сам да си отлепя физиономията от асфалта :lol: от тогава не се качвам на такива изобретения

Потребителски аватар
lavidaloca
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
Двигател:

Мнениеот lavidaloca » Пон 29 дек 2008 15:22

napster написа::bishop веднъж се качих на такова нещо и после неможех сам да си отлепя физиономията от асфалта :lol: от тогава не се качвам на такива изобретения

Чупили са ми пръсти с такова нещо... Глава съм си цепил... Колена и лакти няма да описвам, ама кефа си беше на макс. Още си го пазя старото порше :) За черни дни :D

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Пон 29 дек 2008 17:01

Лагерните количка са класика ....
Тва да си откраднеш лагери от някой трактор и да си направиш лагерница ..... нямаше равно :oops:
Шишенце с нафта, че лагерите се въртят като луди с малко нафта в тях и бой по улиците ....
Ех носталгия ....
Колега времето като се пооправи и аз имам желание да се включа :lol:
4 лагера, няколко дъски и пирона, 1 здрав болт и лагерницата е готова 8)

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 29 дек 2008 17:03

lavidaloca написа:
napster написа::bishop веднъж се качих на такова нещо и после неможех сам да си отлепя физиономията от асфалта :lol: от тогава не се качвам на такива изобретения

Чупили са ми пръсти с такова нещо... Глава съм си цепил... Колена и лакти няма да описвам, ама кефа си беше на макс. Още си го пазя старото порше :) За черни дни :D

за времето когато няма да има бензин:)

Няма да забравя праим си гонка в залог сме заложили "талоните" (лагерните колички) и то е 1 много ам амного далго нанадолнище Сливенско как ви го кажа най точно хаха :) и кво стаа тоя сам го дръпнал 1-на количка ама точно вече набирах яко и щеше да е плаебно надолу и кво гледам идва камаз челни и аз да го спасим тоя да не цувиса се метам у храстите а тоя педерас си продалжи на долу и вика е бате аз те бих давай лагерницата и трееше да го бия после на бой понеже е яко тап ахахах ма по селата знаете как е то не беха заплахи че ще ме дебене с брадва ме коля хахахахах яко смех

Или па 1 друг случай правиме влаке некаде 12 колички хаха и тоя педерас парвия се гаври с нас последните и така ги занася че влизаме в 1 шипки хаха и се надираме малко докато 1 пат точно пак да ни поднесе и оп некво дарво влезна под предния мост и не може да завива директно се парзаля кам шипката е добре му беше варна му се като за 12 човека хахахаах и лагер сме чупили 3ма човека и тоя се парзаля за да спре нали трее се поденсе обаче как па уцели дупка лагера в нея ние на калбета се вартим и как отварям очи гледам кво мислтие как летят съчми хахах :) неам такав филм

а па 1 беше турил некви лагери от Комбайна верно драпнаме го с 2-3 завоя но тоя като набра долу не може се спре хахах
:)
чудно описание, ама ако може без педераС
:roll:
mod edit: Pichaga

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 29 дек 2008 17:14

момче, трябвало е да наблегнеш над правописа, вместо да търкаляш лагерници. :roll:
виж, че един пост не можеш да напишеш правилно :No

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пон 29 дек 2008 17:19

Южен парк-"Монцата"..Колко кожа съм оставил на тая асфалт :lol:
пада се зад правителствена болница и зад американското посолство

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 дек 2008 18:25

Няма ли да е по-забавно с няколко дупки тук-таме, да правиш слалом надолу :lol:

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 29 дек 2008 18:30

Сега там точно се е утепало за чук и гек. Ама много народ минава...

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 29 дек 2008 18:31

Малиии..какви пичове е дала на Родината наш'та махала,то не беше Тошо-Лудия,Кършевите,Ментата.....по-малките не знам лично.Бе трябва и малко премерени шашавии на тоя свят,така за подсоляване,само да не се прекалява.То не бяха лагерници,то не бяха пързалки(до тъмни нощи чак..),то не бяха фунийки,прашки и други стенобойни машини,па знаете ли какъв "сериозен" занаят беше "садене на абета".Ще кажете:неизживяно детство..",Не!Изживяно и запомнено,тия спомени и лоши и добри не бих заменил и за най-добрата електронна игрална конфигурация.Някой спомня ли си кубчето на Рубик?Най-добрите ни хокеисти -близнаците Константин и Борис Михайлови също са от тука, нема да казвам колко джама е сменил баща им в хола(па и що бой са яли!) ,докато Косето се научи да лови шайбата :D .Има -няма,всеки понеделник в даскалото класната ни поогледа,па каже :я да стане..10-ти блок!...и гледаш половината клас се изправи,подсмърчат виновно,смех като заобясняват каква са я вършили...Айдеее...отплеснах се нещо,ако щете четете,който иска да трие-негова воля,весели празници и късмет на всички

Върни се в “ОФФ-Топик - други”