хвана ме носталгията и ми се кара лагерна количка
Голямо нанадолнище с гладък асвалт и Детски Истории
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голямо нанадолнище с гладък асвалт и Детски Истории
Някой да знае каде в софия около софия има такова нанадолнище без много коли асвалта да е изтъркан в смисал много гладък без дупки говорим нещо от рода тая улицата при северния парк до пицарията тазмания последните 2 спирки ма 86 ако някой знае
Последна промяна от snickers_ на Вто 30 дек 2008 17:28, променено общо 1 път.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
napster написа::bishop веднъж се качих на такова нещо и после неможех сам да си отлепя физиономията от асфалтаот тогава не се качвам на такива изобретения
Чупили са ми пръсти с такова нещо... Глава съм си цепил... Колена и лакти няма да описвам, ама кефа си беше на макс. Още си го пазя старото порше
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Лагерните количка са класика ....
Тва да си откраднеш лагери от някой трактор и да си направиш лагерница ..... нямаше равно
Шишенце с нафта, че лагерите се въртят като луди с малко нафта в тях и бой по улиците ....
Ех носталгия ....
Колега времето като се пооправи и аз имам желание да се включа
4 лагера, няколко дъски и пирона, 1 здрав болт и лагерницата е готова
Тва да си откраднеш лагери от някой трактор и да си направиш лагерница ..... нямаше равно
Шишенце с нафта, че лагерите се въртят като луди с малко нафта в тях и бой по улиците ....
Ех носталгия ....
Колега времето като се пооправи и аз имам желание да се включа
4 лагера, няколко дъски и пирона, 1 здрав болт и лагерницата е готова
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lavidaloca написа:napster написа::bishop веднъж се качих на такова нещо и после неможех сам да си отлепя физиономията от асфалтаот тогава не се качвам на такива изобретения
Чупили са ми пръсти с такова нещо... Глава съм си цепил... Колена и лакти няма да описвам, ама кефа си беше на макс. Още си го пазя старото поршеЗа черни дни
за времето когато няма да има бензин:)
Няма да забравя праим си гонка в залог сме заложили "талоните" (лагерните колички) и то е 1 много ам амного далго нанадолнище Сливенско как ви го кажа най точно хаха
Или па 1 друг случай правиме влаке некаде 12 колички хаха и тоя педерас парвия се гаври с нас последните и така ги занася че влизаме в 1 шипки хаха и се надираме малко докато 1 пат точно пак да ни поднесе и оп некво дарво влезна под предния мост и не може да завива директно се парзаля кам шипката е добре му беше варна му се като за 12 човека хахахаах и лагер сме чупили 3ма човека и тоя се парзаля за да спре нали трее се поденсе обаче как па уцели дупка лагера в нея ние на калбета се вартим и как отварям очи гледам кво мислтие как летят съчми хахах
а па 1 беше турил некви лагери от Комбайна верно драпнаме го с 2-3 завоя но тоя като набра долу не може се спре хахах
чудно описание, ама ако може без педераС
mod edit: Pichaga
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Малиии..какви пичове е дала на Родината наш'та махала,то не беше Тошо-Лудия,Кършевите,Ментата.....по-малките не знам лично.Бе трябва и малко премерени шашавии на тоя свят,така за подсоляване,само да не се прекалява.То не бяха лагерници,то не бяха пързалки(до тъмни нощи чак..),то не бяха фунийки,прашки и други стенобойни машини,па знаете ли какъв "сериозен" занаят беше "садене на абета".Ще кажете:неизживяно детство..",Не!Изживяно и запомнено,тия спомени и лоши и добри не бих заменил и за най-добрата електронна игрална конфигурация.Някой спомня ли си кубчето на Рубик?Най-добрите ни хокеисти -близнаците Константин и Борис Михайлови също са от тука, нема да казвам колко джама е сменил баща им в хола(па и що бой са яли!) ,докато Косето се научи да лови шайбата
.Има -няма,всеки понеделник в даскалото класната ни поогледа,па каже :я да стане..10-ти блок!...и гледаш половината клас се изправи,подсмърчат виновно,смех като заобясняват каква са я вършили...Айдеее...отплеснах се нещо,ако щете четете,който иска да трие-негова воля,весели празници и късмет на всички
Върни се в “ОФФ-Топик - други”