Вчера когато беше по студеничко към -4,-5 запалих доста трудно честно казано като обикновен дизел .. , а лампата за свещите бая посвети . Ако някой има идея от какво може да е да удари една ръка че тепърва идва зима .. .
mod edit: gr_kanev
Не мога да ти отговоря на този въпрос свети си лампичката около 5,6 сек може и малко повече но пали като чист дизел .. Ако е от свещите колко струва замяната им долу горе .
mod edit: gr_kanev
не бързай да купуваш нови свещи..... доколкото знам, нагряващите свещи при палене нагряват повече време когато температурите са по-ниски - това не е индикатор за изгорели свещи според мен.... и при моя пасат работата е подобна.... когато температурите са до 0 градуса, сигналната лампа за нагряване гасне почти веднага, а когато темп. са -4 -5 градуса, свети 5-6 сек. Аз точно в началото на зимата също много трудно палех, но после смених:
Сега пали добре. Ако и ти не си сменял скоро тези консумативи най-добре го направи. Също така най-честия проблем според мен при трудно палене зимата е не в друго, а просто в некачествена нафта......!
Изпаднах в недоумение, когато установих че мойто ТДИ 1Z до вчера при всичките тия и предишни студове си е палило без нито една подгревна свещ. Като ги замервах с контролната лампа бях изумен че на нито една свещ не светна. Е, после като ги заизвадих една по една всичките бяха черни... Та сега ги смених с нови чешки от Ем Комплект Дружба за по 13.60 едната и съм повече от доволен.
CKD написа:Е, после като ги заизвадих една по една всичките бяха черни....
Ами те и да работят пак си изглеждат черни,все пак караш печка да не искаш да са керемидени като на бензинка! Надявам се все пак си ги сложил на акумулатора да видиш дали ще нагреят ....?
И моята палеше, но на -10 такава смрад излизаше от ауспуха, че се замислих Оказаха се 2 изгорели свещи. Нямах време за обикаляне и от първия магазин купих 4бр. Бош за 104лв.