Задна скорост Поло 97
- femina
- Автомобил:
- Двигател:
Задна скорост Поло 97
Много трудно се включва. От 10 пъти 1 път успявам да я включа. Голямо ръчкане пада. Обикновено влиза за първа. Нормално ли е? Като се качи някой мъж да ми помогне и казва, че нямало проблем, но на мен ми е много трудно. Останалите скорости влизат лесно и без проблем. Споменаха ми нещо за масло на скоростната кутия. Може ли е да е това?
-
dkalfov
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
Re: Задна скорост Поло 97
ако натискаш колкото трябва и нестава(че нали задна се натиска надолу после към теб и напред) и ако не е маслото както каза колегата би следвало жилото на съединителя,имах подобен проблем,но доста време преди да спре да вкарва когато натискам съединителя щракаше нещо после спряfemina написа:Много трудно се включва. От 10 пъти 1 път успявам да я включа. Голямо ръчкане пада. Обикновено влиза за първа. Нормално ли е? Като се качи някой мъж да ми помогне и казва, че нямало проблем, но на мен ми е много трудно. Останалите скорости влизат лесно и без проблем. Споменаха ми нещо за масло на скоростната кутия. Може ли е да е това?
Другата опция дето се сещам е една конзолка дето държи бронята на жилото вътре в купето,ханс я е направил пластмасова и се чупи(слабо място),след като потдаде вече не се издърпва жилото достатъчно и неможеш да вкараш задна-катоо се замисля май май това е,но без да се види няма как да е(конзолката я замених с една голяма шайба там дето влиза жилото в купето,малко се вдигна педала но вече година нямам ядове)
значи действието никак не е сложно натискаш , придърпваш към теб и блъскаш напред, просто , само че докато не се счупат фиксиращите щипки на жилото тогава ти отнема доста време да уцелиш задна. затова мисля че 99% е от това жило то неможе да задържи "платфомата" по която се движи лоста за скоростите тя прото мърда и неможеш да уцелиш процепа в който трябва да влезе виксатора който е на скоростния лост.поне при мен ситуацията бе такава преди 5-6 месеца, но след като оправих жилото ( фиксирах го стабилно) задна фключва изключително леко и лесно.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”