Мнениеот ALESYZ » Вто 06 яну 2009 10:32
В инициативата няма нищо лошо. Крайно време е да станем малко по-културни на пътя. Друг е въпроса дали това е начина. Онзи ден, моя шеф (аз бях с него) мина на червен светофар с думите: тия камери не са свързани с полицията, знам аз. Викам, откъде знаеш и камерите ли биха те спряли да минеш по този начин, а не знака STOP? Добре, че не го засече някоя кола. Ся, да се обадя ли в полицията? Аз лично много мразя някой да ме изпреварва с присветкване на фаровете, а не с мигач. Че някои и без нищо даже. На 3 януари, един с Passat, добре че погледнах в огледалото, тръгна човека, ни светна, ни нищо, ко ли си вика, я да го изрежа тоя с това BMW. Бях с един приятел, идеше ми да го подгоня и да му покажа кой кого, ама се спрях, безмислено е. Как тия шофьори да станат наистина шофьори, а не потенциални убийци на пътя с неразумното си каране? Аз съм звънял в полицията два пъти, пред мен на червен светофар минаха и то много нагло и да кажеш, някакви тузари, пък тя едната Рено 19 беше, съвсем скоро. Ма не видях номера, а полицаите ми го поискаха и работа май не свърших. Определено едно нешо мног липсва на нашето общество и то е непримиримост и нетърпимост към безобразията които са около нас. В Германия, като ми се прииска да източа "бойлера", викам на шофьора на буса, спри тука да пусна една вода, хем отбивка, пък оня ми вика, да бе да, ако те види някой, веднага идва полиция, глоба нам си колко евро и т.н. Ми незнам, обаче все отнякъде се почва и то е от обикновенните хора.