Предпазител за лицето на колата?
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Предпазител за лицето на колата?
Колеги видях един Golf IV, но от движение с някаква специална маска(предпазител или както се нарича) мисля че беше или някаква пластмаса или еко кожа. Покриваше бронята, решетката и половината от предния капак. Някой ще ми обясни ли откъде се купува, колко пари струва, от какъв материал е и дали ги има за всички модели защото след като си завърша това което съм намислил на моя голф определено ще ми трябва такава да ме пази от камъчетата 

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Това е кожа за предницата колега,която предпазва капака да не се очука от пясъка и камъчетата по пътя през този сезон. Аз също си търся такава но никъде все още не намирам. Ровех се из нета и намерих едни само в някакви чужди сайтове за няколко модела коли,имаше и за голфове,но бяха доста скъпички- по 190$ мисля че бяха.(
тия не познават парите) Ако го намеря пак ще го публикувам, но се съмнявам някой да си поръча. 

- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
Аз видях една вектра тук в Сливен и спрях момчето и го попитах от къде го е взел. Каза ми че от Турция излизало около 50-60 лева имало за всякакви коли. Исках да си взема, но не го видях повече
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”