Предпазител за лицето на колата?
-
Betrayer
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Предпазител за лицето на колата?
Колеги видях един Golf IV, но от движение с някаква специална маска(предпазител или както се нарича) мисля че беше или някаква пластмаса или еко кожа. Покриваше бронята, решетката и половината от предния капак. Някой ще ми обясни ли откъде се купува, колко пари струва, от какъв материал е и дали ги има за всички модели защото след като си завърша това което съм намислил на моя голф определено ще ми трябва такава да ме пази от камъчетата 
- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Това е кожа за предницата колега,която предпазва капака да не се очука от пясъка и камъчетата по пътя през този сезон. Аз също си търся такава но никъде все още не намирам. Ровех се из нета и намерих едни само в някакви чужди сайтове за няколко модела коли,имаше и за голфове,но бяха доста скъпички- по 190$ мисля че бяха.(
тия не познават парите) Ако го намеря пак ще го публикувам, но се съмнявам някой да си поръча. 
тия не познават парите) Ако го намеря пак ще го публикувам, но се съмнявам някой да си поръча. 
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
Аз видях една вектра тук в Сливен и спрях момчето и го попитах от къде го е взел. Каза ми че от Турция излизало около 50-60 лева имало за всякакви коли. Исках да си взема, но не го видях повече
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”