Има една тема, в която питах за подобряване не външния вид на един нормален (обикновен) голф 3 : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=154609#154609
Там много често се споменаха фарове.
Та ще съм ви много благодарен на всички ако кажете какви фарове да си купя.
Аз имам стандартните едносекционни (май се казват) за Голф 3. Стъклата са сменяни, защото ги бях счупил, с някакви турски. Явно не са залепени добре, защото има влага вътре. Стъклата изглеждат много плътни и не пускат много светлина явно, а и с влагата става още по-"добре".
От германия си купих некакви халогенни или ксенонни крушки (които само наподобявали технологията на халогените или ксеноните) и като ги сложих нещата се подобриха значително, но ако има влага пак нищо не се вижда.
На неосветен път се чувствам като сляп, дори и на дълги.
В тая връзка една история: пътувам аз от София за Ямбол. И нищо не виждам на магистралата, ама абсолютно нищо и решавам, че въпреки че има коли в насрещното ще включа дълги. И си карам на дълги. До Ямбол никой не ми премигна. Представете си какви фарове имам.
Та разкажете с какво да ги сменям.
Разбира се споделете и цени ако можете.
Благодаря ви предварително
Въпроси за предни фарове на голф 3
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
можеш да си свалиш фара, изсушаваш влагата със сешоар хубаво, и после със безцветен силикон повтаряш ръба чрез който се свързват стъклото и тялото на фара.добре е да размазваш с нещо силикона за да хване плътно и да няма пропуски от където пак ще има конденз.
а иначе най-добре си вземи като фаровете на колегите: има голямо разнообразие от модели. търсачкаа и ще намериш доста информация
а иначе най-добре си вземи като фаровете на колегите: има голямо разнообразие от модели. търсачкаа и ще намериш доста информация

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”