Благодаря предварително ...
Термостат - къде се намира и как се сменя.
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Да ви разкажа и аз моя проблем , посъветвайте ме.Ходих вчера да ми сменят термостата.Освободих се от работа за да мога да отида, но уви майсторите не искаха да го започнат защото работели до 18 ч.Казаха ми ела утре остави си колата и ще го сменим.Питам : Колко ще ми струва?Отговарят ми с хидравлика ли ти е колата , казвам ДА.Ами 25 лв. е смяната + цената на термостата.Нормална ли е тази цена, ако не е ми кажете къде в Стара Загора има свестни майсори с нормални цени.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Еми горе долу е нормална цена според мене. Вече така се промениха цените на всичко, че няма майстор който да ти вземе по-малко от 20 лв. за каквото и да е, а където 20 там и 25. Така че ако ти се занимава за 5 лв. да обикаляш половината град и да не знаеш кога ще има свободен час в друг сервиз за да те почнат..ллл, за мене няма смисъл.
Ходи при тия, утре сутринта почват и до обяд трябва да е готова колата ти, пък дори и с тази хидравлика.
Ходи при тия, утре сутринта почват и до обяд трябва да е готова колата ти, пък дори и с тази хидравлика.
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
ahil80503 написа:за 5 дена смених джа термостата оригиналния ми беше на BEHR той не загряваше,следващия беше пак същата марка,колата ми работеше на 110 градуса ,след 5 дена пак го смених с по евтин на Вернет (френски) сега стрелката ми закова на 90 градуса,за сега съм доволен![]()
![]()
А колко ти вземат за смяната и ако може пиши на какви цени си ги купувал термостатите
ДАНЧО написа:ahil80503 написа:за 5 дена смених джа термостата оригиналния ми беше на BEHR той не загряваше,следващия беше пак същата марка,колата ми работеше на 110 градуса ,след 5 дена пак го смених с по евтин на Вернет (френски) сега стрелката ми закова на 90 градуса,за сега съм доволен![]()
![]()
А колко ти вземат за смяната и ако може пиши на какви цени си ги купувал термостатите
На мене в Пловдив ми искаха за смяна 30лв. Сменя се много лесно и ако имаш гараж с канал ще си го смениш за по малко от 30мин. на мене толкова ми костваше.
- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
За всички дизели 1.9 TDI http://audia3.5go.ru/html/4_1_3.htm
-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
Относно термостата на VW Vento
Имам едно питане относно термостата.
Като покарам малко колата и пусна парното(става дома за време около 5-10 мин.) духа топло, а след още 20-тина минутки направо прави баня в колата,а градусите не са ми мръднали.Не може да достигне и 70 градуса.Възможно ли е термостата да стои отворен или просто си е нормално това явление?
Като покарам малко колата и пусна парното(става дома за време около 5-10 мин.) духа топло, а след още 20-тина минутки направо прави баня в колата,а градусите не са ми мръднали.Не може да достигне и 70 градуса.Възможно ли е термостата да стои отворен или просто си е нормално това явление?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
mita4etokz написа:Имам едно питане относно термостата.
Не е нормално - термостат
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
-
mita4etokz
- Автомобил:
- Двигател:
-
Marto_Polo
- Автомобил: