Vask0 написа:ходих при ауто плус нямат.къде ли не търсих без успех!Дано някой се намери да каже откъде си е купил
Вече ти казаха - електо компоненти! Има такъв магазин от 100 години на Мария Луиза и Поп Богомил. там ако няма - не знам.
VAAL написа:За всички колеги с подобни проблеми.Не сигнализира като си на габарит и е отворена шофьорската врата,не свети диода на същата врата,не се включва плафона като отвориш вратата и не свети габарита на самата врата,не светкат мигачите когато заключваш,когато отключиш забавиш се и не подадеш контакт и е отворена вратата се включи сирената на фабричната аларма а когато вече си в колата и си затворил се заключва сама.И всякакви други аномалии които аз лично все още не съм открил.Проблема е в микро ключовете на машинката която е във вратата.VAG програмата открива проблема като замърсени контактори.Чисто нова такава машинка е 273лв в Юнитреид.Но не се плашете има такива микро ключета и са по 0.40ст и се подменят тоес не е нужно да се сменя цялата машинка.Проблема е характерен за GOLF,BORA и PASAT.На моята кола мисля да ги сменя още утре и обещавам да заснема всичко и да пусна снимките в темата.
и при мен колега е така самоче преди време ми изгоря бушон и като го махнах всичко си тръгна както трябва сложих новия и пак стана такаkrauser написа:мога да предложа снимки за смяна на ключето на бравата на багажника
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=
ина4е със зумера и аз имам проблем и съм писал тема ,ако някой се сеща защо не работи да казва
плафона на вратата свети , като свърши тунджата пищи но като отвориш вратата , извадиш ключа и фаровете светат нищо не писка
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=84987&highlight=
khbhy написа:Преди издаваше звук когаго извадя ключа и отворя вратата но нещо му стана и вече неще.Някои знае ли какъв може да е проблема и каде се намира тая джаджа![]()
Благодаря.
dpetrov написа:Колега, а разглобяването на таблото не е ли тегава работа? И при мене е зумера...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: goppa и 51 госта