Осветление в багажника-Голф 2
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- Golf_Diesel_
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Golf_Diesel_ написа:А нали може да се вземе и ток от габаритите за пурата и как да го направя като се отвори багажника да свети
Може разбира се консумацията и е малка така че няма проблем колегата по на горе беше писал от кой кабел се взима плюса. А за да я направиш да свети само на отворен багажник ти трябва ключе като това на вратите.Обикновенно има оставена дупка за ключе на лявата кора в багажника покрита с тапичка. Махаш я и слагаш на нейно място бутончето като му хващаш от някъде едно кабелче за маса. Като вземеш лампата ще трябва да махнеш буксата за включване в запалката и да вържеш Черният с бяла лентичка кабел на плюса от габарит а чисто черния на ключето. Утре ще го снимама къде точно седи на кората.
- Golf_Diesel_
- golf2_vs_lud_6ofior_91
- Автомобил:
- Двигател:
plafon
ае колеги и аз нещо нямам плафон в джапката и багажника
ае тия голфове да не са LIMITED EDITION
ае тия голфове да не са LIMITED EDITION
И при мен нямаше плафон отзад в багажника.
Имам кора от пдч на която в средата съм пробил кръгъл отвор колкото да се събере една луничка. На местата където продават и поставят аларми има такива бутончета аз мисля че за 1 лв го взех. Целта е като се вдигне капака да светне а като се пусне да угасне.
Сложил сам си и бушонче. Така съм решил при мен проблема. Свети перфектно и навсякъде
Имам кора от пдч на която в средата съм пробил кръгъл отвор колкото да се събере една луничка. На местата където продават и поставят аларми има такива бутончета аз мисля че за 1 лв го взех. Целта е като се вдигне капака да светне а като се пусне да угасне.
Сложил сам си и бушонче. Така съм решил при мен проблема. Свети перфектно и навсякъде
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
leavon написа:Bobcho_82 написа:... да вържеш Черният с бяла лентичка кабел на плюса от габарит а чисто черния на ключето. .
Добре де, това не означава ли, че ще свети само когато свети и габарита???
Ами по принцип да но при желание може да се направи да работи и независимо от габарита както е при мен.
Ето и снимките с кората където е бутончето

-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”