Опитах се да изтрия тази версия на неро и да запиша др но пак същият проблем някой ако има идея какъв е проблема и аккво да направя че от доста време ме мачи а и не сам спец
Проблем с Nero?Решен....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Проблем с Nero?Решен....
Здр Имам проблем с писачката на дискове, та искам да запиша на DVD диск няколко филма да кажем, но след като направя всичко накрая преди да дам Burn ми излиза ето този проблем...
Опитах се да изтрия тази версия на неро и да запиша др но пак същият проблем някой ако има идея какъв е проблема и аккво да направя че от доста време ме мачи а и не сам спец
Мерси предварително... 
Последна промяна от ivsnara на Съб 10 яну 2009 19:28, променено общо 3 пъти.
Оф колко съм тъп... то на снимката се вижда какво е LG-то...
Ами... да питам и друго записваш в режим DVD, нали? Не в режим CD - на Nero 7 като цъкнеш "New" в ляво горе избираш какъв тип диск ще записваш, както и на SmartStart-а на неро също избираш дали CD или DVD ще е Data Disc-a.
С кое Nero си между другото?
Ами... да питам и друго записваш в режим DVD, нали? Не в режим CD - на Nero 7 като цъкнеш "New" в ляво горе избираш какъв тип диск ще записваш, както и на SmartStart-а на неро също избираш дали CD или DVD ще е Data Disc-a.
С кое Nero си между другото?
Колега имах такива нерви,ама понеже и аз не съм спец просто налучках.Направих някои отметки в тия малките квадратчета и се оправиха нещата.С NERO 8 съм и сега записвам по най-лесния за мен начин-без значение дали е филм или музика Data Burning,+Add,слагаш каквото искаш и Burn.Пробвай,така е най-лесно,докато някой които е ,,в час'' ти реши проблема. 
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
strqsko написа:Колега имах такива нерви,ама понеже и аз не съм спец просто налучках.Направих някои отметки в тия малките квадратчета и се оправиха нещата.С NERO 8 съм и сега записвам по най-лесния за мен начин-без значение дали е филм или музика Data Burning,+Add,слагаш каквото искаш и Burn.Пробвай,така е най-лесно,докато някой които е ,,в час'' ти реши проблема.
Мерси все пак за помоща но и по този начин не става ..отново излиза същото съобщение ма...му...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”