здравеите колеги
от няколко дни звяра нещо ми образува нерви сутринта.дърпам дръшката на вратата ама нещо неще да се отваря.мисля си че вътре нещо е замразнало под кората на вратата и си мислех да я разглобя и да посмажа малко, ама като незнам как се разглобява кората?та ако някой знае го моля да каже че много кофти така рано сутринта като закаснея за работа.моля за помощ или пък ако не е това да ми кажете от какво е
Замръзнали врати
ALFONS_SS написа:Благодаря ви колеги утре ще пробвам с парафина и спирта и дано не се налага да махам корите на вратите щото и преди сам се опитвал ама тая дръшка за стъклото не знам как да я махна Мерси все пак
п.с. ОБЕЩАВАМ ДА ПОЛЗВАМ ТАРСАЧКАТА ВЕЧЕ
Ти си изключително неграмотен! Срам и позор - самоизтрий се от форума, моля те!
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
ALFONS_SS и аз съм със същият проблем и според мен намерих решение на проблема. Преди няколко дена имаше една тема същата като твойта но я заключиха...и там пишеше да си купиш WD-40 и да напръскаш под капачките (механизма за отваряне) и...всичко ще е 6+. Аз така направих и тази сутрин нямах проблеми (макар и да беше по топличко от обикновенното). Утре ще видя дали ще се отвори...
Струва 7.49лв. ако не се лъжа 200ml. от Praktiker. Вечер като слезеш от количката (или когато за последно ще я ползваш за през деня) напръскай обилно с това и сутринта няма да имаш грижи.
Успех! :>

Струва 7.49лв. ако не се лъжа 200ml. от Praktiker. Вечер като слезеш от количката (или когато за последно ще я ползваш за през деня) напръскай обилно с това и сутринта няма да имаш грижи.
Успех! :>
smash_ написа:ALFONS_SS написа:Благодаря ви колеги утре ще пробвам с парафина и спирта и дано не се налага да махам корите на вратите щото и преди сам се опитвал ама тая дръшка за стъклото не знам как да я махна Мерси все пак
п.с. ОБЕЩАВАМ ДА ПОЛЗВАМ ТАРСАЧКАТА ВЕЧЕ
Ти си изключително неграмотен! Срам и позор - самоизтрий се от форума, моля те!
ALFONS_SS написа:Благодаря, клега eras3r, сигУрно ще пробвам и така, ако не стане с другите начини, а за smash_ няма смисЪл да говоря, защото тука не сме, за да се нареждаме, а да помагаме с каквото можем.
П.С. То някой или го има, или не. Да е х*й - да му го набиеш, ама акъл - малко трудно става.
Поклон пред гениалността на простотата! Не мога да се въздържа - как е възможно на човек, който не може да си напише името, ако не някакъв nickname, да получава правото да управлява автомобил!?! И после..."война по пътищата"...- winstrol
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Замръзнали врати
Хахахаха можели такава простотия в тая тема направо се разцепвам от смях само като чета гениалните изказвания в нея 
- ALFONS_SS
- Автомобил:
- Двигател:
най после се опрвиха скапаните врати ама след като се стопли вече,прабвах всичко,пръсках и мазах с кво ли не даже разглобих вратите и пръсках със WD40 ама нищо.ся най после се отварят 

- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Явно не си пръскал където трябва с WD-40
Аз напръсках един път и всичко тръгна по мед и масло 
- winstrol
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също сам ги пръскал само веднъж за цяла зима и сичко е 6 , никви ядове