peachbaby написа:колега здр.преди около седмица сменях термостат и когато работата бе6е свар6ена с маистора наляхме антифриз в казан4ето.сас натискане на горния марку4 полека-лека допалнихме сас антифриз и запалихме.и аз като теб мислех 4е се обезвазду6ава като отвори6 капа4ката,пуска6 парното на max и ис4аква6 да отвори големия краг.но маистора ми каза и ми показа 4е нее задалжително.примен процедирахме така:запалихме колата,спрях парното на нула и така ис4акахме да загрее.колата загря и се вижда6е от наи високия марку4 на казан4ето как вав него отиват мехур4етата.попитах го за6то така ,а тои ми обясни 4е на vw капа4ката на казан4ето е с клапан4е като се обезвазду6и системата в каз.се образува налягане и през това клапан4е то излиза наван.и вси4ко е ок.капа4ка сас здраво клапан4е при друскане трябва да дранка.ако не -клапан4ето е блокирало.andro_ написа:Термостат най-вероятно.
Купуваш,в комплекта си има 2-3 вида уплътнения,ползва се само едното.
Като го смениш,наливате антифриза,колкото хване,палиш,парното да е на макс отопление,ако си с парно,а не с климатроник,не е нужно да го пускаш,ако е с климатроник пусни го на най-ниска степен на вентилатора.Чакаш да отвори термостата...като отвори се долива необходимата течност - може и над 2 литра да е.Оставяш малко да поработи с отворена капачка.Системата се обезвъдушава сама.Като включи и перките,слагаш капачката на казанчето и газ.
Понеже е зима и при пуснато парно трудно ще загрее до включване на перките може да го пуснеш в началото,колкото да напълни радиаторчето и после да спреш,докато завъртят перката/перките.
не можах да издържа!!! няма "ш", няма "ч", няма "й", няма "ъ"!!!