Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Съб 03 яну 2009 19:08

peachbaby написа:
andro_ написа:Термостат най-вероятно.
Купуваш,в комплекта си има 2-3 вида уплътнения,ползва се само едното.
Като го смениш,наливате антифриза,колкото хване,палиш,парното да е на макс отопление,ако си с парно,а не с климатроник,не е нужно да го пускаш,ако е с климатроник пусни го на най-ниска степен на вентилатора.Чакаш да отвори термостата...като отвори се долива необходимата течност - може и над 2 литра да е.Оставяш малко да поработи с отворена капачка.Системата се обезвъдушава сама.Като включи и перките,слагаш капачката на казанчето и газ.
Понеже е зима и при пуснато парно трудно ще загрее до включване на перките може да го пуснеш в началото,колкото да напълни радиаторчето и после да спреш,докато завъртят перката/перките.
колега здр.преди около седмица сменях термостат и когато работата бе6е свар6ена с маистора наляхме антифриз в казан4ето.сас натискане на горния марку4 полека-лека допалнихме сас антифриз и запалихме.и аз като теб мислех 4е се обезвазду6ава като отвори6 капа4ката,пуска6 парното на max и ис4аква6 да отвори големия краг.но маистора ми каза и ми показа 4е нее задалжително.примен процедирахме така:запалихме колата,спрях парното на нула и така ис4акахме да загрее.колата загря и се вижда6е от наи високия марку4 на казан4ето как вав него отиват мехур4етата.попитах го за6то така ,а тои ми обясни 4е на vw капа4ката на казан4ето е с клапан4е като се обезвазду6и системата в каз.се образува налягане и през това клапан4е то излиза наван.и вси4ко е ок.капа4ка сас здраво клапан4е при друскане трябва да дранка.ако не -клапан4ето е блокирало.

не можах да издържа!!! няма "ш", няма "ч", няма "й", няма "ъ"!!!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 04 яну 2009 0:51

VW-fenka написа:Цувиса е нова дума за мен. :wink:

Фенке да ти обясня само че и тази дума е написана погрешно-на диалект да Пцувишеш означава да умреш и в случая се пише Пцувиса,но то ако беше само това с мед да го намажеш :lol:

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Нед 04 яну 2009 18:32

snickers_ написа:eвала тея поне са били хора и са го пуснали тоя тапак
а мене вчера баце карам си посока надежда по обелския пат и вече след светофара карам зад 1 автобус обаче нещастника кара с 20 и аз вече полудявам и ще не ща с умрелата лада че го изпреварвам(2104 комби на газ максимална скорост 97 км) но кво стаа почвам го изпреварвам и некаде стигам до средата на автобуса при което се появява 1 джип срещу мене от там тоя копеляк нещастен с буса деби педерасина нещастен виде тва и почна да дава газ
варианти за спиране немаше беше паднал точно снега и тва беше мисията невъзможна как и да е от там газ на ладат аколко може баце тя е последняи ми вариант да се спаса при което се разминавам на 30 см от автобуса и примерно на 60 см от джипа тоя с джипа и той не намали(много тапи хора да видат че няма каде да одиш кво исакт тех ли да ги бласнеш) как и да разминах се между 2-те коли но екшъна не свършва тука там понеже е лек наклон кво и стана на ладата поднесе се и почнах да се дрифта добре че нямаше други коли и добре че тоя път не направих повтнор грешката като с гофла да натиснем саединтиеля само пуснах газта и контрирвах..
и за капак на всичко след това на вращаане към люлин точно по нанагорнището след светофара на практикер а бе на 3-та сма давам газ и ладата почва да ходи на страни(а тя е супер умряла) викам ебаси мамата заледено ли е кво е и после при завоите нешо сътрже слизам легам под нея бате откинало се ухото на стабилизиращата щанга,и са се чуда как да го заварта то там нема желязо бате всичко е ръжда тип пресована хартия

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 06 яну 2009 17:10

xuliganin написа:

цената 350 лв на двд-то и мунитора

ето и снимки:....

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 09 яну 2009 15:14

hahooto написа:един колега които кара са6то дизел ми каза 4е на един резервуар слага по един литар масло в навтата било е много добре за помпата и диузите мотора работел по добре.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 10 яну 2009 18:27

hahooto написа:еми обадисе на владко 4овека които ти пи6е 4е 6те бере6 ядове тои 6те те оправи бади сигорен моито ко6ница е направи.

Неспасяем си :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?

Мнениеот myrshavija » Пон 19 яну 2009 18:31

egoist_ok написа:от единият край до другият

egoist_ok написа:дирекно

egoist_ok написа:акомулатора

egoist_ok написа:тернометърат

:banghead:

Всичко това от темата "Проблем с ксенон на Голф 4 - губи тернометъра"

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Вто 20 яну 2009 16:38

mania написа:говорих с един човек - Г4 ТДИ 15ж0 коня с чип - 6.4 софия - плодвид при скорост почти 200км. През нощта го бешеъ насикал по магистралата. иначе ак ое за градско и не искаш да се газариш нещо 1.6 бензин или нафта към 90 коня. със сигурност ще е пестелив. успех!

:063:

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Чет 22 яну 2009 17:42

reaktor написа:антебните за тези плеари са скапи варвят грубо 60лв ас имам подобен плеар и парво бях сложил далаг проводник ама хващаше сас звездички и накрая си зех такава антена вярно гледаш тв ама не си струва да даваш пари по тези плеари...мноо дефектират :|

:deal

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 24 яну 2009 7:55

fytfh написа:аморитисиори
...
кумпиутар
...
вапрос
...
клиучалка
...
плиуш
...
стакла

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот hooligans » Вто 27 яну 2009 17:01

jonn_krissy написа:Зависи, колко са големи.И от какав агал се виждат.Гледаш и пресеняваш, коя кога да опраяввш

тая тема, важна трябва да стане...

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Вто 27 яну 2009 17:12

НАЙ ДОБРИЯ МОТОР! наса искали да го купуват и да го качват на междупланетните совалки. и с един октан бензин да го караш е много динамичем. аз с моя съм минал около 70 хиляди за 3 месеца и не е мръднал.за скоростните купии е друга работа, всеизвестно е че фолцваген правят едни от най-добрите купии. с каквато и да е няма да имаш никъкви проблеми. подръжката е много ефтина, както е известно частите на ФВ са взаимно заменяеми с на трабант.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 02 фев 2009 16:27

hahooto написа:колеги имал ли е някои проблем с тези праскалки до преди 3 дни си бе6е вси4ко наред но днес като ми се зацата прозореца и непраскат добре някакси пикаят и то много доло преди се разнаса6е по целия прозорец а сега не.имаси те4ност до половината на казан4ето,

hahooto написа:неслагам вода изоб6то голега само с те4ност за 4иста4ки сам те праскат но неправи маглакакто преди,от какво може да е.

На колегата, от клавиатурата, му липсват буквите: Ъ , У , Ч и Ш.Трябва да прочете кои думи се пишат слято, и кои заедно.За пунктуационни грешки да не говорим.

Последна промяна от misho_GTI на Вто 03 фев 2009 15:10, променено общо 1 път.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 02 фев 2009 16:54

misho_golfa написа:, и ... говориме.

Убеден ли си, че искаш да коментираме правопис :?:

Потребителски аватар
tns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tns » Пон 02 фев 2009 18:45

tns написа:
GOLF GTI G60 написа:колата е в много добро състояние цена5800
има много скъпи неста по нея за сериозни куповаи на тел 0885 19 14 49 или скаип s.leob1

GOLF GTI G60 написа:има възможност цената да стане 4300
но сте е бес някои неста по колата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”