Проблема е следния - след смяна на кабели за свещи, дистрибуторна капачка, палец колата не иска да запали!
Малко пред история - карам си аз един хубав зимен ден към Варна (пътувам за изпит) и въпросното возило ми прави проблем като е на газ: подавам с педала газ - върви, върна педала на газта - прекъсва копчето за газта и не подава газ. Спирам, паля я държи обороти, обаче мине ли 2000 и спра ли да подавам газ изгасва, ако не я изпреваря и подам газ преди да е изгаснала! Та отидох на един газаджия във Варна-та и ми смениха копчето - сега всичко е 6 (относно копчето)! Аз споделих с газаджията, че една вечер вдигам капака и гледам кабелите за свещите дискотека си правят, капачката и тя! Човекът ми каза да ги сменя, понеже това може би било причината за развалянето на въпросното копче! Прибрах се аз на другия ден - събота - в Сливен-а и веднага първата работа беше да сменя горепосочените консумативи! Направих всичко както трябва - 1,3,4,2 - и колата веднага си запали! ОБАЧЕ взе да излиза много странен шум от дистрибуторната капачка, напомнящ скърцане - все едно нещо търка някъде! На следващия ден - неделя ми се наложи да отида някъде по работа и отивам да паля автомобила -
Аз малко се поразписах, но четох доста теми във форума и такъв проблем не видях! МОЛЯ ВИ колеги помагайте да излекувам някак си бангийката, че четвъртък пак съм на път към морската столица!
ПОМОЩ с малки букви
mod edit: batmilko

е тая кола!!!
на темата!!!