faint написа:ISRalein, 'не' като 'не мога' или 'не' като не искам:?
най-малкото можеш output-а да го форматираш и всичко извън vwclub.bg да му сложиш target="_blank"
Мога
Ама я Веско да каже дали може
faint написа:ISRalein, 'не' като 'не мога' или 'не' като не искам:?
най-малкото можеш output-а да го форматираш и всичко извън vwclub.bg да му сложиш target="_blank"
Lizard написа:Това което на мен ми липсва от стария вариант на форума е "маркирай всички теми като прочетени".

Ето го тук:Lizard написа:Това което на мен ми липсва от стария вариант на форума е "маркирай всички теми като прочетени".
Ludia написа:аз имам въпрос :
мога ли да търся дали имам мое мнение в някоя тема, например тази : viewtopic.php?f=15&t=4214&p=1570592#p1570592
Ludia написа:ПП не е ли в левия ъгъл това квадратче
blinder написа:Ludia написа:аз имам въпрос :
мога ли да търся дали имам мое мнение в някоя тема, например тази : viewtopic.php?f=15&t=4214&p=1570592#p1570592
Ако имаш мнение в темата, още преди да я отвориш, в горния десен ъгъл имаш едно малко квадратче върху самата малка страничка.
Посочените думи са игнорирани: CR -V
Вие трябва да въведете поне една дума за търсене. Всяка дума трябва да съдържа най-малко 4 букви и не трябва да надхвърля 84 думи

Точно на предишната страница в същата тема:zdravko_dimitrov1986 написа:Значи днес цял ден имах един проблем.
Не искаше да ме пусне във форума.
Въвеждам си правилно потребителското име и паролата, а не мчожех да вляза.
След три опита, започна да ми изкарва код за достъп, и едвам го налучках. Сигурно 10 пъти се опитвах да влеза, но без успех.
На какво се дължи това
ISRalien написа:Smeagol написа:ISRalien написа:kr1s0 написа:Колеги какъв ми е проблема , че не всеки път ми помни името ?
С мозила съм .. в другите сайтове ми помни , само тук не.
Изтрий си кукитата.. После влез пак и кажи дали имаш такъв проблем...
При мен е същото. Проблемът си остава. Всеки път трябва да влизам с парола и потребителско име, но през Модзила всеки път ми показва началния екран за логванеКукитата са изчистени, през ИЕ6 няма проблеми.
Тая сутрин правих промени по настройките на форума относно кукитата и би било добре всички да си ги изчистят.
ISRalien написа:За момента приоритет са ми:
- Отваряне на снимки и линкове в нов прозорец. - готово
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта