И как всички тези идеи (скоби, колчета, бариери) помагат ако някой е спрял на улицата пред гаража - масовият случай в София? Не мисля, че които и да е има право да дупчи улицата и да слага заграждения?
Абе оправия няма с кретени, преди седмица един спрял пред гаража (с надписи и знак), ритам, включва се алармата, нищо. По едно време се показва некав от един преустроен в зала гараж, поглежда улицата и се прибира. Вижда, че ритам колата, ама тц. Викам си не може да е този.....
След половин час на студа се отказах, но помолих съседа, дето има пряка видимост към гаража да поглежда. И какво разбрал - този същият дето погледна, след 2 часа си се качил спокойно на колата и потеглил. Те така, нема оправия - БГ.....

Малко помощ за лепенки за Гараж
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Малко помощ за лепенки за Гараж
гаража не е купен да правя преустроиство на тротоарите, защото дори и да сложа колчета , пред тях ще си спират... на улицата ... 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
абе човче оправия нема казвам ти,имам гараж откак се помня и е в центъра,е нема такива филми.....
оня ден един с рег-А спрел си човека служебната и му звъня щото има номер на фирмата на нея,идва а аз треа да си разтоваря буса щото тежки неща и да не ги мъкна
предстай се некъв 20 год дришлйо и ми вика-ааа аз знам че тоя гараж се използва за работилница,гаража е твой,ама улицата пред него НЕ
убавец
викам ти ли дойде от Бургас да ми кажеш как да си ползвам гаража бре?
вика-Туй пък ибахти тъпото МАЙНА отдйе съм....
и аз искам да съм цивилизован ама след 2 рия път режем винтила със секачите
оня ден един с рег-А спрел си човека служебната и му звъня щото има номер на фирмата на нея,идва а аз треа да си разтоваря буса щото тежки неща и да не ги мъкна
предстай се некъв 20 год дришлйо и ми вика-ааа аз знам че тоя гараж се използва за работилница,гаража е твой,ама улицата пред него НЕ

викам ти ли дойде от Бургас да ми кажеш как да си ползвам гаража бре?

вика-Туй пък ибахти тъпото МАЙНА отдйе съм....

и аз искам да съм цивилизован ама след 2 рия път режем винтила със секачите
- dangala
- Автомобил: VW Golf 5_ VW Passat B7
- Двигател: BKD 2004_ CFFB 2011
Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли
до средата на булеварда. И аз започвам да се замислям, понеже в Плевен няма "паяци"!
Поздрави
до средата на булеварда. И аз започвам да се замислям, понеже в Плевен няма "паяци"!
Поздрави
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
dangala написа:Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли
Поздрави
Така с въжето е най-добре

Ние тук на летището редовно ги возиме по този начин.

Скоро щели да зачисляват паяк към летището заради нас

да не ви разправям какви физиономии изкарват собствениците като видят къде им е колата

- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dangala написа:Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли
Поздрави
Мога си представа като си види колата 50м. по-надолу

Само да вметна, че поставянето на колчета, стойки, синджири без разрешение на общината е незаконно.
Най-цивилизованото решение е викане на Паяк. Като дойде 2-3 пъти и ще се спира само пред гаража на съседа

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
filipov написа:Най-цивилизованото решение е викане на Паяк. Като дойде 2-3 пъти и ще се спира само пред гаража на съседа
Аз опитах веднъж да викна паяк - не дойдоха, защото трябвало да е склад или търговско помещения гаража, ако е на частно лице, само полицията можело да помогне - да направи акт на нарушителя (което не ме устройва - аз искам да си паркирам в гаража, не да правят актове....)
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
не е до 50-е метра,а до това ,че е сложена на средата на платното и затруднява движениетоfilipov написа:dangala написа:Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли
Поздрави
Мога си представа като си види колата 50м. по-надолу
Само да вметна, че поставянето на колчета, стойки, синджири без разрешение на общината е незаконно.
Най-цивилизованото решение е викане на Паяк. Като дойде 2-3 пъти и ще се спира само пред гаража на съседа

А пък полицаите как обичат такива хитреци да запушват движението

Ходи им обяснявай,че не си спирал там

паяците неходят до отдалечени места,освен ако не ги ПОКАНИ Полицията

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Тъпото обаче е когато искаш да излезнеш с колата от гаража и тариката е спрял.Как да го дърпаш да му го...
Хиляди благодарности на колегата @ISRalien. Оказа се, че момчето което викна полиция заради бележката ми, му е приятел.
Даже си я пази.

И вярвай ми, че това е най-малкото, което исках да направя тогава. Но при положение, че съм дал 15000лв за гараж и той да ми се изтропа пред вратата - забрави.Просто не съм скандална личност....
Явно му държи влага, защото вече на по-близо от 10м от гаража ми не спира.
Прост пример.80% от комшиите ми знаят телефона.Онази вечер ми звъни един и вика къде си.Казвам му че съм тръгнал за нощна.Попита ме съвсен нормално: ще имам гости,може ли тази вечер колата им да оставим пред гаража ти, че няма място. Мислите ли, че на сутринта той имаше такава бележка?!
Хиляди благодарности на колегата @ISRalien. Оказа се, че момчето което викна полиция заради бележката ми, му е приятел.
Даже си я пази.
И вярвай ми, че това е най-малкото, което исках да направя тогава. Но при положение, че съм дал 15000лв за гараж и той да ми се изтропа пред вратата - забрави.Просто не съм скандална личност....
Прост пример.80% от комшиите ми знаят телефона.Онази вечер ми звъни един и вика къде си.Казвам му че съм тръгнал за нощна.Попита ме съвсен нормално: ще имам гости,може ли тази вечер колата им да оставим пред гаража ти, че няма място. Мислите ли, че на сутринта той имаше такава бележка?!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Luciano написа:Тъпото обаче е когато искаш да излезнеш с колата от гаража и тариката е спрял.Как да го дърпаш да му го...
Даже си я пази.
Уффф...
Аз пък до колкото разбрах преди са спирали там всички, а сега НИКОЙ не спира там, а не просто моя приятел.
П.П. Той каза, че корсата там има място да я обърне

Каза, че в оня случай не е бил прав, но все пак е имало и по-цивилизован начин да му кажеш, нали?
Както ти казах и на ЛС - и аз бих викнал полиция при такава бележка.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А обърнали ли са му внимание въобще за бележката (полицаите)?
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Изчетох цялата тема и съм потресен какво става в вашия край.В Нова Загора не сме чак толкова гадни но един пе...ал с застава все ми спираше лятото пред гаража.Решението-след като няколкократно му бичих картофи в ауспоха и ги натиквах с една пръчка
не се сети че не го искам пред гаражаприбегнах до една бележка на която гласеше"Пак не те видях кой си".На другия ден пак спрял.Ей колко го псувах тоя.Инервих се закаснявам за работа а тоя ми спрял пред гаража и не мога да си изкарам колата.Изтичах до вкъщи взех шишето с олио намазах му прозореша на шофйорската врата и гледам сеир.Малоумика весело си подскача отключва колата влиза вътре и тръшка вратата.А познайте какво последва
прозореца му на сол в краката му
до днес не съм го видял даже в града
Може би това не е най-правилният начин но просто ме изкара извън нерви

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
dinkonikolaev написа:...взех шишето с олио намазах му прозореша на шофйорската врата...отключва колата влиза вътре и тръшка вратата.... прозореца му на сол в краката му ...

Това някъв специален "трик" ли е???
batmilko написа:dinkonikolaev написа:...взех шишето с олио намазах му прозореша на шофйорската врата...отключва колата влиза вътре и тръшка вратата.... прозореца му на сол в краката му ...![]()
Това някъв специален "трик" ли е???
и на мен ми е интересно как олиото строши джама на човека ???
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”