Малко помощ за лепенки за Гараж

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Re: Малко помощ за лепенки за Гараж

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 20 яну 2009 13:40

И как всички тези идеи (скоби, колчета, бариери) помагат ако някой е спрял на улицата пред гаража - масовият случай в София? Не мисля, че които и да е има право да дупчи улицата и да слага заграждения?
Абе оправия няма с кретени, преди седмица един спрял пред гаража (с надписи и знак), ритам, включва се алармата, нищо. По едно време се показва некав от един преустроен в зала гараж, поглежда улицата и се прибира. Вижда, че ритам колата, ама тц. Викам си не може да е този.....
След половин час на студа се отказах, но помолих съседа, дето има пряка видимост към гаража да поглежда. И какво разбрал - този същият дето погледна, след 2 часа си се качил спокойно на колата и потеглил. Те така, нема оправия - БГ.....

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 20 яну 2009 18:54

гаража не е купен да правя преустроиство на тротоарите, защото дори и да сложа колчета , пред тях ще си спират... на улицата ... :evil:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 21 яну 2009 1:46

абе човче оправия нема казвам ти,имам гараж откак се помня и е в центъра,е нема такива филми.....
оня ден един с рег-А спрел си човека служебната и му звъня щото има номер на фирмата на нея,идва а аз треа да си разтоваря буса щото тежки неща и да не ги мъкна
предстай се некъв 20 год дришлйо и ми вика-ааа аз знам че тоя гараж се използва за работилница,гаража е твой,ама улицата пред него НЕ :Mr Green Fun убавец
викам ти ли дойде от Бургас да ми кажеш как да си ползвам гаража бре? :shock
вика-Туй пък ибахти тъпото МАЙНА отдйе съм.... mhihi mhihi mhihi
и аз искам да съм цивилизован ама след 2 рия път режем винтила със секачите

Потребителски аватар
dangala
Автомобил: VW Golf 5_ VW Passat B7
Двигател: BKD 2004_ CFFB 2011

Мнениеот dangala » Сря 21 яну 2009 13:33

Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли
до средата на булеварда. И аз започвам да се замислям, понеже в Плевен няма "паяци"!

Поздрави

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 21 яну 2009 13:40

dangala написа:Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли
до средата на булеварда. И аз започвам да се замислям, понеже в Плевен няма "паяци"!

Поздрави

Така с въжето е най-добре mhihi
Ние тук на летището редовно ги возиме по този начин. mhihi
Скоро щели да зачисляват паяк към летището заради нас mhihi
да не ви разправям какви физиономии изкарват собствениците като видят къде им е колата mhihi

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Сря 21 яну 2009 14:05

dangala написа:Един приятел на брат ми си купи яко въже, закача го за бронята на нарушителите и ги тегли

Поздрави

Мога си представа като си види колата 50м. по-надолу :D
Само да вметна, че поставянето на колчета, стойки, синджири без разрешение на общината е незаконно.
Най-цивилизованото решение е викане на Паяк. Като дойде 2-3 пъти и ще се спира само пред гаража на съседа :)

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 21 яну 2009 14:10

filipov написа:Най-цивилизованото решение е викане на Паяк. Като дойде 2-3 пъти и ще се спира само пред гаража на съседа :)

Аз опитах веднъж да викна паяк - не дойдоха, защото трябвало да е склад или търговско помещения гаража, ако е на частно лице, само полицията можело да помогне - да направи акт на нарушителя (което не ме устройва - аз искам да си паркирам в гаража, не да правят актове....)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 21 яну 2009 14:12

filipov написа:

Поздрави

Мога си представа като си види колата 50м. по-надолу :D
Само да вметна, че поставянето на колчета, стойки, синджири без разрешение на общината е незаконно.
Най-цивилизованото решение е викане на Паяк. Като дойде 2-3 пъти и ще се спира само пред гаража на съседа :)
не е до 50-е метра,а до това ,че е сложена на средата на платното и затруднява движението mhihi mhihi mhihi
А пък полицаите как обичат такива хитреци да запушват движението mhihi mhihi mhihi
Ходи им обяснявай,че не си спирал там mhihi mhihi mhihi

паяците неходят до отдалечени места,освен ако не ги ПОКАНИ Полицията :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 21 яну 2009 21:19

Тъпото обаче е когато искаш да излезнеш с колата от гаража и тариката е спрял.Как да го дърпаш да му го...
Хиляди благодарности на колегата @ISRalien. Оказа се, че момчето което викна полиция заради бележката ми, му е приятел.
Даже си я пази.
Изображение
И вярвай ми, че това е най-малкото, което исках да направя тогава. Но при положение, че съм дал 15000лв за гараж и той да ми се изтропа пред вратата - забрави.Просто не съм скандална личност....

Явно му държи влага, защото вече на по-близо от 10м от гаража ми не спира.
Прост пример.80% от комшиите ми знаят телефона.Онази вечер ми звъни един и вика къде си.Казвам му че съм тръгнал за нощна.Попита ме съвсен нормално: ще имам гости,може ли тази вечер колата им да оставим пред гаража ти, че няма място. Мислите ли, че на сутринта той имаше такава бележка?!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 21 яну 2009 23:15

Изображение + Изображение = Изображение

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 22 яну 2009 5:57

Luciano написа:Тъпото обаче е когато искаш да излезнеш с колата от гаража и тариката е спрял.Как да го дърпаш да му го...
Хиляди благодарности на колегата @ISRalien. Оказа се, че момчето което викна полиция заради бележката ми, му е приятел.
Даже си я пази.
Изображение
И вярвай ми, че това е най-малкото, което исках да направя тогава. Но при положение, че съм дал 15000лв за гараж и той да ми се изтропа пред вратата - забрави.Просто не съм скандална личност....

Явно му държи влага, защото вече на по-близо от 10м от гаража ми не спира.
Прост пример.80% от комшиите ми знаят телефона.Онази вечер ми звъни един и вика къде си.Казвам му че съм тръгнал за нощна.Попита ме съвсен нормално: ще имам гости,може ли тази вечер колата им да оставим пред гаража ти, че няма място. Мислите ли, че на сутринта той имаше такава бележка?!

Уффф...
Аз пък до колкото разбрах преди са спирали там всички, а сега НИКОЙ не спира там, а не просто моя приятел.
П.П. Той каза, че корсата там има място да я обърне :) Въпреки че не се сещам точно как е спрял.
Каза, че в оня случай не е бил прав, но все пак е имало и по-цивилизован начин да му кажеш, нали?
Както ти казах и на ЛС - и аз бих викнал полиция при такава бележка.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 22 яну 2009 6:58

А обърнали ли са му внимание въобще за бележката (полицаите)?

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 22 яну 2009 7:14

Изчетох цялата тема и съм потресен какво става в вашия край.В Нова Загора не сме чак толкова гадни но един пе...ал с застава все ми спираше лятото пред гаража.Решението-след като няколкократно му бичих картофи в ауспоха и ги натиквах с една пръчка :lol: :lol: :lol: не се сети че не го искам пред гаражаприбегнах до една бележка на която гласеше"Пак не те видях кой си".На другия ден пак спрял.Ей колко го псувах тоя.Инервих се закаснявам за работа а тоя ми спрял пред гаража и не мога да си изкарам колата.Изтичах до вкъщи взех шишето с олио намазах му прозореша на шофйорската врата и гледам сеир.Малоумика весело си подскача отключва колата влиза вътре и тръшка вратата.А познайте какво последва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: прозореца му на сол в краката му :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: до днес не съм го видял даже в града :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Може би това не е най-правилният начин но просто ме изкара извън нерви :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 22 яну 2009 10:38

dinkonikolaev написа:...взех шишето с олио намазах му прозореша на шофйорската врата...отключва колата влиза вътре и тръшка вратата.... прозореца му на сол в краката му ...
:shock
Това някъв специален "трик" ли е???

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 22 яну 2009 10:46

batmilko написа:
dinkonikolaev написа:...взех шишето с олио намазах му прозореша на шофйорската врата...отключва колата влиза вътре и тръшка вратата.... прозореца му на сол в краката му ...
:shock
Това някъв специален "трик" ли е???

и на мен ми е интересно как олиото строши джама на човека ???

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”