npachovski написа:...
Вместо да ми скачаш и да ме удостояваш с цял отговор, можеше просто да си промениш 1 буква в заглавието на темата
npachovski написа:...
)
) само ни разкарвате и ще дам номера ти на полицията да знаеш (вярно беше отдавна ама гласа ми вече беше достатъчно мутирал).
).
).
rosy написа:Тъпото е че покрай такива дебили го отнасят и свестните доктори. Все пак това са хора с специфичната професия да спасяват човешкия живот. Работете един месец в бърза помощ и ви гарантирам че ще изперкате. Напрежението е зверско. От друга страна е незаслужено всички да бъдат оплюти. А за тези които е заслужено, оплюването им е малко.
Милослав написа:И при мене напрежението е зверско ама не рева.

vasstop написа:При такива случаи звънете на номер 112, там разговорите се записват.
,отварям входната врата и съседката под мен на 4 ет. пък аз съм на 6 ет. и ми вика абе у ваз мирише ли на газ че у нас е страшно ,викам мирише яко,и от там се почва ходене по апартаментите над и под нас да видим да не би на некой да му е станало лошо от това изпускане на газ.На някоко места нямаше никой и викам може да е проблемав некой от тез апартаменти.От там женицате се беше шашнала,аз обаче се праа на мъж викам споко сега ше звъннем на 112 и ще се оправят неща.Звъна аз дига некъв оператор,обяснявам му случея ,а той ми вика ..абе имашли стационар да ти звънна след малко,викам не звъна от мобилния и съм по етажите,а той ок аз ще ти звънна след малко.Звъни ми той и ми вика ми обадете се на пожарната,ние нищо неможем да направим

Sara_Bold написа:Хулигане, налагало ли ти се е да имаш взимане даване с доктори и по-специално с Бърза помощ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта