По точка 1 http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=8312&start=45
по точка 2 При мен беще същото и се оказа разхлабен болт на носача притегнах и всичко е ОК
Мистериозни почуквания ме мъчат.
Re: Мистериозни почуквания ме мъчат.
Нещо много се засука работата тука. Тъпото тропане си продължи бая време и закарах колата в D&N в Младост да ми кажат от какво тропа така. Пичовете направиха абсолютно подробен преглед на ходовата част и викат "всичко си и е наред на колата". Накарах единия да се качи с мен и да в покара, за да се убеди, че тропа и той се убеди. Пак почнаха да я оглеждат и решиха че имало някаква гайка в някакъв рог, която не можела да се натегне и трябвало да се завари и оттам чукало. Нещо ме съмнява тая теория, та затова на някой, ако му хрумва идея може да сподели, че тия майстори нищо не откриха.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
колега моята кола я оправиха-поло 2ф- 1992 година е
беше нещо приличащо на втулка-предполагам на носача
симптомите така като гледам са същите като твойте 1 и 2 точка
а и доколкото можах да видя носача - той не е триъгълен като на повечето коли ми е продълговат и има само 2 тампона,по един в всеки край, и после задължително реглаж на предницата да направиш
беше нещо приличащо на втулка-предполагам на носача
симптомите така като гледам са същите като твойте 1 и 2 точка
а и доколкото можах да видя носача - той не е триъгълен като на повечето коли ми е продълговат и има само 2 тампона,по един в всеки край, и после задължително реглаж на предницата да направиш
- gh0stfac3
- Автомобил: VW Caddy 2 EcoFuel
- Двигател:
Споко пичага сичко е наред при мен същото тропане при завиване го имах ходих къде ли не и накрая отидох при баща ми и тои и майсторите при него забелязаха че ми е крив шенкела и е изместен ъгъла на завоя (това го видяха на обикновени апарати за реглаж там с въженцата а на апарата с лъчовете в HEED след моста на бакърената в дясно посока надежна не можеха да го видят НЕ ХОДЕТЕ ТАМ САМО ВИ ЗИМАТ ПАРИЧКИТЕ даже тоя на реглажа ми вика рейката ти е прескочела зъб - ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ПОНЕЖЕ АКО Е ПРЕСКОЧЕЛА ТРЯБВА ДА СЕ Е СЧУПИЛА )и тапо пила гъми или влизам реско в завой се чува едно щтракане се едно се откача нещо ..... а помеждждругото вчера на път към лев инс да избегна удър с друга кола се набодох в енда дупка и се оказа дърбока ест и са като карам на втора бавно и нещо от ляво щтрака като че ли е паднал някъде болт и се чува чат чат ама от кво е нз в понеделник влиза за смяна на шенкел и ще я облъчвам да си каже къде е боли аман вече само ядове и си задавам въпроси и нз как да си отговарям

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Човече , много хора ти го казаха , и аз ти го казах няколко пъти !!!!
Какво означава "тамън като въртя гуми или влизам рязко в завоя....." нито ти си Шумахер , нито колега в другата кола дето си щял да се удариш е Мика Хакинен , нито пък пистата е Монца. Това е собствения ти автомобил , това е собствения ти живот, това е живота и безопасността на другите....
Не само ще си счупиш колата ами и главата!!! Този автомобил е създаден да стигнеш от точка А до точка Б , с възможно най малко ядове, възможно най безопасно, и възможно най комфортно и спокойно.
Аз лично като искъм Йекшън , отивам на картинга плащам и има йекшън. Но като седна зад волана , карам с разсъдъка си и мисля за живота си и за живота на бъдещата си съпруга която най често се вози до мен , както и за всички вас които сте наоколо ми, и всеки иска да се прибере в къщи , да си каже , каква прекрасна кола имам , доведе ме вкъщи , и да се радва на вечерта със семейството си....
всичко друго с пилене на гуми и т.н. е бошлаф работа !!!
Какво означава "тамън като въртя гуми или влизам рязко в завоя....." нито ти си Шумахер , нито колега в другата кола дето си щял да се удариш е Мика Хакинен , нито пък пистата е Монца. Това е собствения ти автомобил , това е собствения ти живот, това е живота и безопасността на другите....
Не само ще си счупиш колата ами и главата!!! Този автомобил е създаден да стигнеш от точка А до точка Б , с възможно най малко ядове, възможно най безопасно, и възможно най комфортно и спокойно.
Аз лично като искъм Йекшън , отивам на картинга плащам и има йекшън. Но като седна зад волана , карам с разсъдъка си и мисля за живота си и за живота на бъдещата си съпруга която най често се вози до мен , както и за всички вас които сте наоколо ми, и всеки иска да се прибере в къщи , да си каже , каква прекрасна кола имам , доведе ме вкъщи , и да се радва на вечерта със семейството си....
- gh0stfac3
- Двигател:
в тоя случай оня беше по луд и да това се нанизах в дупката иначе карам бързо но мисля а не карам е така за скороста бе брат не съм такъв тъпак споко ти ме изкарваш ненораме състезател чак и ме сравняваш с шумахер и писти в монца
freestyler911 написа:Човече , много хора ти го казаха , и аз ти го казах няколко пъти !!!!
Подкрепям напълно !!!
- gh0stfac3
- Двигател:
стадното мислене 

-
- Автомобил:
- Двигател:
gh0stfac3 написа:в тоя случай оня беше по луд и да това се нанизах в дупката иначе карам бързо но мисля а не карам е така за скороста бе брат не съм такъв тъпак споко ти ме изкарваш ненораме състезател чак и ме сравняваш с шумахер и писти в монца
Ако наистина мислеше едва ли през ден ще пускаш тема как си се въртял и си ударил в бордюр или си се хакнал в дупка. Замисли се малко нищо лично

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
gh0stfac3 написа:в тоя случай оня беше по луд и да това се нанизах в дупката иначе карам бързо но мисля а не карам е така за скороста бе брат не съм такъв тъпак споко ти ме изкарваш ненораме състезател чак и ме сравняваш с шумахер и писти в монца
ми човече , караш бързо , какво означава това??? караш бързо и майка с дете изкача на пътя , щото детето е видяло нещо лъскаво на другия тротоар, и майка му го гони .... караш бързо , и някоя пиянка се подхлъзва точно на 10 метра от тебе и.... караш бързо и аха да минеш на жълто и те пешеходците тръгнали или някоя кола .... караш бързо и уж беше мокро пък стана заледено и уж трябваше да спирам.....
Помисли и за двата случая , ако ти си на платното , и ако си зад волана! Аз съм изпадал и в двете ситуации .... без да карам "бързо" каквото и да дефинираш с това.
Пиша този пост с надеждата че за пореден път се опитвам да налея мозък... но не влиза , ще постна и линк с нещо ужасно !!!! И това ще е последното ми наливане на мозък към тебе ... господ да те пази , да пази и другите наоколо ти
Линка е добре познат на някои, за тези които имат слаби нерви да не гледат!!!!!!
http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html
- gh0stfac3
- Двигател:
НE КAРАМ ПО БЪРЗО ОТ КОЛКОТО ЛЕТИ АНГЕЛЪТ МИ ХРАНИТЕЛ !!! Т
-
- Автомобил:
- Двигател:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”