BastunSelski написа:Ами със сигурност няма да си поръчам незаконна бетонова клетка,защото тогава съм по-лош и от тоя дето е надраскал колата! Щото тоя е надраскал някаква скапана бангия,а тоя с бетоновата клетка взима от зелените площи на децата и въздуха на хората.Ако спорите с това значи сте бетонови глави! А и като една кола е толкова "скъпа" отива на платен паркинг барабар с каско! И без тва един паркинг по кварталите е 50лв на месец!На мене 70лв на година ми е само да спра пред нас! И да бих видял чертата и бих си запалил колата! На мен мми е все едно,как ми изглежда външно колата-важното е да не ме изостави.
Като ти е все едно не виждам какво пишеш. Не всички са еднакви. На някои изобщо не им пука за твойте зелени площи. Съмнявам се че ТОЧНО гаражните клетки са проблема на София, и точно те да превземат зелените площи. Има неща които явно не виждаш, е само да ти кажа под секрет - не клетките са виновни да има все по-малко зелени площи - строежите са. Що не ходиш да се бориш с строителите ми си седнал тук да пишеш глупости. Не разбирам къв е този твой тон!?
Никой не ти е искал мнението - честно! Бангия небангия не е твоя работа