И мен не ме подмина пирона(((

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Re: И мен не ме подмина пирона(((

Мнениеот Hertz » Чет 22 яну 2009 22:17

BastunSelski написа:Ами със сигурност няма да си поръчам незаконна бетонова клетка,защото тогава съм по-лош и от тоя дето е надраскал колата! Щото тоя е надраскал някаква скапана бангия,а тоя с бетоновата клетка взима от зелените площи на децата и въздуха на хората.Ако спорите с това значи сте бетонови глави! А и като една кола е толкова "скъпа" отива на платен паркинг барабар с каско! И без тва един паркинг по кварталите е 50лв на месец!На мене 70лв на година ми е само да спра пред нас! И да бих видял чертата и бих си запалил колата! На мен мми е все едно,как ми изглежда външно колата-важното е да не ме изостави.

Като ти е все едно не виждам какво пишеш. Не всички са еднакви. На някои изобщо не им пука за твойте зелени площи. Съмнявам се че ТОЧНО гаражните клетки са проблема на София, и точно те да превземат зелените площи. Има неща които явно не виждаш, е само да ти кажа под секрет - не клетките са виновни да има все по-малко зелени площи - строежите са. Що не ходиш да се бориш с строителите ми си седнал тук да пишеш глупости. Не разбирам къв е този твой тон!?
Никой не ти е искал мнението - честно! Бангия небангия не е твоя работа death

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

Мнениеот valkilmera » Пет 23 яну 2009 1:37

Преди година,хванах едни манг..овци да драскат една кола,щото не могли да я оберат(отворят) и с един мой авер им спретнахме такава :beat_butt2 тупалка,че направо трябваше някой да ги :bishop !!!
Колата не беше наша,дори и собственикът не го познавахме ама ги смачкахме...
После извикахме Куките,да не ви разправям те как ги...
Съчувствам ти Братле....ако всички така мислеха като мен,малко щяха да са такива прояви изобщо,тези апаши нямат страх от нищо ,само БОЙ ги оправя...

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Пет 23 яну 2009 7:25

valkilmera написа:Преди година,хванах едни манг..овци да драскат една кола,щото не могли да я оберат(отворят) и с един мой авер им спретнахме такава :beat_butt2 тупалка,че направо трябваше някой да ги :bishop !!!
Колата не беше наша,дори и собственикът не го познавахме ама ги смачкахме...
После извикахме Куките,да не ви разправям те как ги...
Съчувствам ти Братле....ако всички така мислеха като мен,малко щяха да са такива прояви изобщо,тези апаши нямат страх от нищо ,само БОЙ ги оправя...

Добре де зарадвах се расист съм ... :evil:
но и не само от тая гледан точка е добре :) малко хора биха го направили повечето биха го подминали и изобщо няма да им пука , което е жалко ! браво на колегата valkilmera :bowdown

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 23 яну 2009 8:55

Да не си бил на пътя на някоя майка от мафията по драскането...

Потребителски аватар
archimedes
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот archimedes » Пет 23 яну 2009 9:09

Е честито. И аз съм вече в клуба. Тази сутрин видях 20см черта на преден ляв калник до фара. Баси хората има в тази държава. :twisted:

Потребителски аватар
ADJ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ADJ » Пет 23 яну 2009 9:49

Бастуне по твоята крива логика и жилищата в които живеем заемат зелените площи.Кво искаш да опнем по една палатка на зелената полянка така ли?Аре стига пиши глупости.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 23 яну 2009 10:23

beuchat написа:Преди година 2 се сещам,че bomber-а беше пуснал тема как някво дете му беше ударило капака с камък или бухалка,не се сещам точно

с дебела пръчка :No viewtopic.php?f=15&t=24466

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Пет 23 яну 2009 12:19

ADJ написа:Бастуне по твоята крива логика и жилищата в които живеем заемат зелените площи.Кво искаш да опнем по една палатка на зелената полянка така ли?Аре стига пиши глупости.

По моята права логика жилището си го купил и плащаш данък за това.Докато за гаражната клетка плащаш на мангалите 800-1200лева и я стоварват я на паркинга,я на полянката.А тази земя е общинска и нито си я купил,нито плащаш наем за нея или данък.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пет 23 яну 2009 12:38

Е*ати гадовете!!! Да го наседнат това с което са драскали :smackbum

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimif2008 » Пет 23 яну 2009 12:40

много лоши хора има напоследък тц тц

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 23 яну 2009 13:07

BastunSelski написа:Ами със сигурност няма да си поръчам незаконна бетонова клетка,защото тогава съм по-лош и от тоя дето е надраскал колата! Щото тоя е надраскал някаква скапана бангия,а тоя с бетоновата клетка взима от зелените площи на децата и въздуха на хората.Ако спорите с това значи сте бетонови глави! А и като една кола е толкова "скъпа" отива на платен паркинг барабар с каско! И без тва един паркинг по кварталите е 50лв на месец!На мене 70лв на година ми е само да спра пред нас! И да бих видял чертата и бих си запалил колата! На мен мми е все едно,как ми изглежда външно колата-важното е да не ме изостави.
кви зелени площи, кьф въздух, какви 5 лева...общината продава всяка незастроена зелена площ,ти ми говорищ, как аз с гаража ще заема на децата зелената площ!Ето пример пред нас имаше голяма зелена площ с над 100 дървета и какво общината я продаде, сичко стана леш и сега се строи огромен блок...по-дабре гаражи(дърветата щяха да си седят) от колкото такъв блок, които ще се насели със селинджъри.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 23 яну 2009 13:22

спора е безмислен
не може да се сложи гараж, както се прави сега, което е върхът на наглостта
земята е общинска