Някой копувал ли е Mobil от Метро

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Gladiator6
Автомобил:
Двигател:

Някой копувал ли е Mobil от Метро

Мнениеот Gladiator6 » Чет 22 яну 2009 20:00

Днес срещнах един приятел и вика че си взел от Метро за 48 лв 5 литра Mobil и бил много доволен :lol: .
Искам да попитам някой има ли информация за качеството на тези масла ... На фона на Motul което е 74лв 4 литра това ми се струва едно ГОЛЯМО МЕНТЕ но все пак пише промоция и немога да бъда сигурен. Надявам се някой да ми даде информация да вземам ли такова или да отивам другата седмица да си купя 100% истинко масло на два пъти по висока цена от тази в Метро ... :?: :?: :?: :?:
Благодаря предварително

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Някой копувал ли е Mobil от Метро

Мнениеот morfei1 » Чет 22 яну 2009 20:09

Колега ти от Ауто+ би ли си купил маргарин, ако един познат ти каже че е много хубаво, примерно?

Не се засягай, но таково е моето мнение. Може и да е много добро, но може и да не е. А пораженията от лошо масло се виждат, когато е много късно за каквото и да било.

Gladiator6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gladiator6 » Чет 22 яну 2009 20:16

Прав си :) благодаря за съвета сега в момента това се ровя ... едни пишат да много е добро други какви ядове имат с него.. мисля да не си спестявам 20 лв от масло.. тя моята каруца и без тва 3.5 литра събира та до варна ако се вдигна от Шумен горе долу толкова ще спестя не си заслужава усилията май и притесненията... :mrgreen:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Чет 22 яну 2009 20:22

Аз видях същата оферта на Практикер в Бургас.

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Чет 22 яну 2009 21:42

Аз съм си купувал и съм много доволен.А тези ,които говорят врели некипели за маргарини и тям подобни да не забравят ,че Метро не е техния квартален магазин.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 22 яну 2009 21:48

А какво е? Огромен склад, за продаване на залежала стока :? . Айде стига, знаем ги как зареждат Метро. Тях ги интересуват две неща. 1-во да осигуриш количества. 2-ро да осигуриш цена. Качеството остава на някакъв заден план, който никой не следи. Важното е да е пълен щанда, да е на промоция и простосмъртните хора да тръбят, че при тях е най-евтино.

Някой, някога да е виждал да се продава в Метро нещо си, което е последен модел, което току що е излезнало на пазара? Откакто са стъпили в България, аз такова нещо несъм виждал по техните щандове.

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Чет 22 яну 2009 22:01

Кви са тия глупости за Метро? аз съм си купувал от тях колело Крос..или трябваше да ходя до Монтана викаш?
На маслото има етикети,на които пише ,че са внесени от официалния вносител...Ото топ,ако не ме лъже овалната топка. И на тубата има и срок на годност,така че няма проблем.
Ръсел гледам,че си напускал теми за масло и да ти кажа важното е да си го смениш и не е толкова важно с какво.Карах с Приста ойл Супер бензин и си бях доволен,а сега съм с въздесъщото Мотул 10-40 6100 май беше и няма разлика в работата на двигателя... Просто смяна на време си требе!Аре успех с драмата!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 22 яну 2009 22:09

Едно време когато работех за Олимпус доставяхме техника на Метро.
Стоката е същата, каквато и в другите магазини, но за Метро специално идваше от доставчика на преференциални цени.
С две думи - купувай смело от Метро ако е по-евтино.

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kimif2008 » Чет 22 яну 2009 22:17

познавам шефа на ото топ ;маслото е същото но в други туби

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 22 яну 2009 22:22

И аз съм взимал от Метро Мобил и не съм имал проблеми взимай смело

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 22 яну 2009 23:32

И аз съм доволен - взимал съм 3 пъти масло Кастрол магнатек от метро и никакви проблеми - двигателя спи направо. Взимай смело :)

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

Мнениеот valkilmera » Пет 23 яну 2009 1:14

Имаше статия за това масло МОБИЛ!!!(незнам кой вестник)
Значи с баща ми си купихме за пасата преди 2 години -Полусинтетика и нямаше грижи...
На другата година(миналата)взехме пак,обаче в магазина ни направи впечатление ,че е поевтиняло,но взехме без да му мислим(като си казахме един път и ние да минем тънко,обаче :banghead:
Само без да разпъвам локуми ще кажа,че колата не може да запали при студен двигател,по точно пали но гъстотата на маслото при студен мотор е смазваща,когато загрее няма проблем,но нали се сещате какво става при -5 наложи се и Акумулатор да сменя,докато разбахме от други клиенти,познати и тнт.,че маслото в МЕТРО-Мобил е менте...
И наистина сменихме го веднага с Едно наливно-НЕСТЕ(финландско) и моторът е пушка...
В вестниците писаха за това масло,че някъква частна фирма в България- Бутилирала незаконно това масло в туби на Мобил,което пак е на Фирмата,но не е с тези Вискозитети и тнт.
Знам че от края на 2007г това масло е изтеглен о от пазара,но не е изключено да има и още от продукта...
Тубата е различна от тази при офицялните Дистрибутори,отнася се само за този вид масло,за КАСТРОЛ не съм чувал да има проблеми!!!

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Пет 23 яну 2009 9:19

това което ги описваш - то маслото трябва да е станало на туткал и да е полепнало по пръчката за маслото. Реално като се замисля и с М10Д и при -20 ще запалиш

Gladiator6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gladiator6 » Пет 23 яну 2009 10:08

Благодаря на всички. Ще си купя мотул да ми е мирна главицата.
А на една част от останалите мога да кажа само (лъжци безподобни). Не посочвам никой обаче.
Единия познава шефа на мотул и той казва че маслото е оригинално.
А другия казва че чул шефа на мотул да казва че няма такова масло произвеждано от тях и че не е полусинтетика.
Та мога да кажа 50/50 да си вземеш масло от метро .. таксиметровия до нас каза 6-ти път сменил с Мобил от метро и дори ми показа тубата ще взема на него да повярвам тъй като очевидно има хора които просто трупат мнения във форума така :) Все пак благодаря :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 23 яну 2009 11:12

Като гледам темата ти и грамотността на заглавието (копувал) и като гледам как си позволяваш да обиждаш хората, които се опитват да ти помогнат със съвет, съжалявам, че не заключих темата по-рано, както си мислех да направя :evil:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”