Имаше статия за това масло МОБИЛ!!!(незнам кой вестник)
Значи с баща ми си купихме за пасата преди 2 години -Полусинтетика и нямаше грижи...
На другата година(миналата)взехме пак,обаче в магазина ни направи впечатление ,че е поевтиняло,но взехме без да му мислим(като си казахме един път и ние да минем тънко,обаче
Само без да разпъвам локуми ще кажа,че колата не може да запали при студен двигател,по точно пали но гъстотата на маслото при студен мотор е смазваща,когато загрее няма проблем,но нали се сещате какво става при -5 наложи се и Акумулатор да сменя,докато разбахме от други клиенти,познати и тнт.,че маслото в МЕТРО-Мобил е менте...
И наистина сменихме го веднага с Едно наливно-НЕСТЕ(финландско) и моторът е пушка...
В вестниците писаха за това масло,че някъква частна фирма в България- Бутилирала незаконно това масло в туби на Мобил,което пак е на Фирмата,но не е с тези Вискозитети и тнт.
Знам че от края на 2007г това масло е изтеглен о от пазара,но не е изключено да има и още от продукта...
Тубата е различна от тази при офицялните Дистрибутори,отнася се само за този вид масло,за КАСТРОЛ не съм чувал да има проблеми!!!