Колебаех се в кой раздел да пусна темата, но видях че един колега е пуснал подобна тема тук без да си навлече гнева на модераторите. Също така темата съм я пуснал и в един друг форум, надявам се да няма проблем. Това Поло Estate/variant, навлизат доста масово (по мои наблюдения) на нашия пазар и предполагам, че темата ще е полезна за повече хора.
Аз съм нов в този форум както и в автомобилния свят като цяло
Наскоро реших да си взимам автомобил (на който най-вече да свикна да карам, но и да не е савсем барака). Спрях се на WV Polo поради изброените по-горе причини.
Спрях се на конкретен автомобил и ще съм много задължен ако се изкажете дали си струва. Всякакъв друг коментар или предложения са добре дошли
Та така:
Марка: Vw
Модел: Polo комби
Двигател: 1.6 100 к.с.
Дата на производство: 1998
Пробег: 150 000+ (предполагам са доста повече)
Цвят: Тъмно зелен металик
Екстри: Климатик, 2 Airbags,фабрични лети джанти(изглеждат добре но са поодраскани), централно, серво, предни ел. стъкла и други
Цена: 3300 лева
Цената изглежда малка, но колата има доста забележки по външния си вид, както и по купето. Доста издрасквания и тук таме по малко ръжда, счупен стоп и напукана броня. Но няма нищо сериозно и на пръв поглед нищо, което не може да се оправи (предполагам за не повече от 500 лева). Аз и не държа много на външния вид. Моторът работи (звучи добре), окачването изглежда стабилно, вратите се затвярят със стабилен звук, а боята има хубав блясък (където не е издраскана :giggle: ).
Аз имам много въпроси затова ще съм задължен ако главно ми кажете дали си струват цената козметичните дефекти и дали не сигнализират за нещо по лошо. Слагам само една снимка защото е трудно да се различи нещо по снимките, а и не ми се струва много коректно към продавача (автокъща де).

Иначе много ми харесват тези полота от 2000г модела. 
Мда така е, и то не само от там. От когото и взимаш кола винаги +1 :Д, и аз я взех от Дупница и да чукна на дърво не мога да се оплача от колицата. Е имах малко проблеми като беше с ГИ(допълнително беше слагано в Блг. без мое знание :Д) но го махнах и е перфектна. Пък като цяло не можем да изискваме много, защото все пак взимаме колко 2-ра ръка най-малко което ни е известно
)