Как се изключва задната чистачка?
Re: Как се изключва задната чистачка?
Аз имах подобен проблем,но при мен като запалиш колата и чистачката се включваше като върнеш ключа и спира,оказа се че на задния капак където минават кабелите през маншончето са се скъсали и се допираха,после свързаване,изолиране и всичко се оправи.Успех.
mr24 написа:blinder написа:А що се отнася до положението на чистачката, не се треБоЗи, на моята(Г3) стои на ляво, на двойките стои на ляво и доколкото се сещам и на четворките е на ляво.
На г3 е на дясно (въпросния). Виждал съм, че има и коли, на които чистачката стои в средата (по спомен г2). Според мен е някаква настройка
Сега ще пробвам да я изключа
Ммммдааа, надясто си стои, аз нещо говорих на изуст, по спомен.Досега бях с колата и се огледах, на дясно си стои

-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
.При местене на лоста веднъж надолу, започва интервалното работоне на чистачката, незна как се определя бързината на интервала - само това немога да разбера
и аз съм забелязал че интервала понякои пут е мн дълъг или мн кратък ако някой може да ме светне по въпроса би било добре голф3 95 101 коня
и аз съм забелязал че интервала понякои пут е мн дълъг или мн кратък ако някой може да ме светне по въпроса би било добре голф3 95 101 коня
val4ana написа:.При местене на лоста веднъж надолу, започва интервалното работоне на чистачката, незна как се определя бързината на интервала - само това немога да разбера
Интервала го регулираш сам, ако не се лъжа е от 1 до 25 секунди. Включваш веднъж надолу за интервал и изключваш веднага /само да минат веднъж чистачките/ и после като включиш втори път те вече са програмирани на времето между двете включвания т.е. след колкото време включиш втория път на толкова работят но не трябва да е повече от 25 сек. Мен тая функция определено много ме кефи.
А задната се пуска и спира по един и същи начин като се бутне лостчето напред. Първо веднъж да тръгне и после още веднъж /при което пак минава чистачката/ за да спре. Ако се задържи бутнато напред пръска отзад /ако е изрядна системата де, щото при мен не пръска понеже ми е счупено пласмасовото носле отвътре в което влиза маркучето и пръска вътре на кората

-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
мерси за бързия отговор
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Това с "програмирането" става ли и на Г2 ?
- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
slav написа:Интервала го регулираш сам, ако не се лъжа е от 1 до 25 секунди. Включваш веднъж надолу за интервал и изключваш веднага /само да минат веднъж чистачките/ и после като включиш втори път те вече са програмирани на времето между двете включвания т.е. след колкото време включиш втория път на толкова работят но не трябва да е повече от 25 сек. Мен тая функция определено много ме кефи.
А задната се пуска и спира по един и същи начин като се бутне лостчето напред. Първо веднъж да тръгне и после още веднъж /при което пак минава чистачката/ за да спре. Ако се задържи бутнато напред пръска отзад /ако е изрядна системата де, щото при мен не пръска понеже ми е счупено пласмасовото носле отвътре в което влиза маркучето и пръска вътре на кората/.
E това е много яко. Много подобни неща научавам от тук. А задната може ли да се програмира?
Иначе пробвах да я изключа и се изключи точно както казва slav - при второто цъкане прави още един оборот и край
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Не, задната не се програмира.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”