DJ_TOLYO написа:stanimir1123 написа:моя пасат извън града ми харчи 6-7 в града 8-9 2Е
Режа си главата, че това е невъзможно!!! По книжка е 11,6 за градско на бензин... Не можеш да ме убедиш никак!!!
mili 75 написа:Колега, махай тази газ и си карай на бензин, ако се чудиш на какъв бензин немеца ти е написал на капачката, ако можеше на газ щеше да е споменато и не си прави тънки сметки за евтинията, защото твоята сигурност и сигурността на колата са по-важни от някое двуго левче.
stanimir1123 написа:моя пасат извън града ми харчи 6-7 в града 8-9 2Е
и съм сигурен че ако му сложа газ ще се оака и ефтиното може да излезе скъпо
говоря специално за пълния инжекцион!
доста коли съм имал с газ и все ядове съм брал, я висок разход я замръзнал изпарител я неможеж да я вкараш в час оборотите и се побъркват , като гръмне ти сговняса я дебитомер я нещото друго , абе мани карам си на бензинец и всичко си ми е наред
webdude написа:stanimir1123 написа:моя пасат извън града ми харчи 6-7 в града 8-9 2Е
и съм сигурен че ако му сложа газ ще се оака и ефтиното може да излезе скъпо
говоря специално за пълния инжекцион!
доста коли съм имал с газ и все ядове съм брал, я висок разход я замръзнал изпарител я неможеж да я вкараш в час оборотите и се побъркват , като гръмне ти сговняса я дебитомер я нещото друго , абе мани карам си на бензинец и всичко си ми е наред
Приятелю има малолитражки с половин тон по леки от твоята кола на които им е такъв разхода на бензин градско ... малко ми се струва нереалистично
theultimate написа:Особено щом вече имаш газова си струва. На дълъг път определено се усеща разлика в цената. Ако пътуваш по 1 час до работа градско също. Няма смисъл само ако на студена кола ще ходиш на 2-3км някъде или ако като цяло караш градско в малък град, дето от единия до другия край се ходи за 10-15 минути. Обаче ако нямаш газова......струва си само ако пътуваш адски много, иначе с години ще избиваш нещо, което малко или много ти скопява колата.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта