проблем с имобилаизера на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

проблем с имобилаизера на голф 3

Мнениеот kamus11 » Пет 23 ное 2007 19:29

търсих обаче никаде не е описан следният проблем.сутрин ....само сутрин ,когато е влажно и студено ,колата припалва и веднага гасне .този номер ми го прави 4-5 пъти,понякога и повече .само зимата се случва това .сигурен съм, че е от имобилаизера.та вапроса ми е -някои преборил ли го е този проблем и как .може ли да се шунтира и да се махне

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пет 23 ное 2007 20:41

Ако е слаган в БГ,лесна работа.Ама ако е постявян в чужбина... Имахме голям проблем с имобилайзера на тъста ми.Докарах му Голф от Холандия преди 3 години.Миналата година децата си играха в колата и след това имобилайзера не сработи.Добре че беше на вилата,и оставихме колата там.Ходихме при различни алармаджии,комп.специалисти но никой не се наемаше да го разкодира.Всички отказваха под предлог,че могат да ги обвинят в кражба,ей така за едното нищо!Трябваше да се пише писмо запитване до производителя на колата или на производителя на имобилайзера(ако е монтиран след производството на колата)и от там да се провери как и кога е закупена къде е отишла,документи....Хванахме се за главата!!! А не можеш и да му отрежеш жиците ей така.Замислихме се търсим автокрадци да го изолират.Обаче се усетихме че ще станем за смях,дееба да търсим крадци.....Разглобиме таблото.И извадихме късмет :lol: две жички са се скъсали! С треперещи ръце ги запоихме и скапаната кола запали.Така че,ако имате имобилайзер много внимавайте да не се прецака :!:

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Пет 23 ное 2007 21:07

става въпрос за фабричният имобилаизер

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 24 ное 2007 10:11

Може да се махне,но не съм сигурен че ти е от него проблема.

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Съб 24 ное 2007 11:54

имаш друго в предвид ли :?: :gruebel този проблем при аудитата го имо много често ,и за това мисля ,че е това

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 24 ное 2007 17:24

Зввучи като имобилайзер проблем само че студеното и влажното не би трябвало да играят роля та затова не съм сигурен,трябва да се погледне/закачи на комп.

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Съб 24 ное 2007 18:09

колата е чиста като сълза :wink: V.A.G.нищо не показва

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 24 ное 2007 18:35

Ми ако искаш обади се и ще го махнем :wink:

milentopuzov
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с имобилаизера на голф 3

Мнениеот milentopuzov » Чет 05 фев 2009 16:46

ima edna buksi4ka na kontakniq klu4... na bobinkata na imobilaizera, zapoqva se i se opravqt rabotite

andreshka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andreshka » Пон 09 фев 2009 22:47

Здравейте, и аз имам подобен проблем с паленето моя е чист дизел 1,9.Не палеше реших ,че е от свещите и ги смених,но проблема не бе решен напълно.И при мен сутрин сега припалва и гасне 3,4 пъти и после пали ,но не държи обороти,и няма мошност.След като загрее дори и малко пали без проблеми и звука намалява,но не изчезва напълно.Промени си и звука да не е от нафтовата помпа защтото ноистина трака мнотоо силно!!!Моля Ви дайте ми съвет :roll:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Нед 01 мар 2009 0:53

andreshka написа:Здравейте, и аз имам подобен проблем с паленето моя е чист дизел 1,9.Не палеше реших ,че е от свещите и ги смених,но проблема не бе решен напълно.И при мен сутрин сега припалва и гасне 3,4 пъти и после пали ,но не държи обороти,и няма мошност.След като загрее дори и малко пали без проблеми и звука намалява,но не изчезва напълно.Промени си и звука да не е от нафтовата помпа защтото ноистина трака мнотоо силно!!!Моля Ви дайте ми съвет :roll:

На тебе не ти е в имобилайзера проблема.Ползвай дизеловия раздел.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”