проблем с имобилаизера на голф 3
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с имобилаизера на голф 3
търсих обаче никаде не е описан следният проблем.сутрин ....само сутрин ,когато е влажно и студено ,колата припалва и веднага гасне .този номер ми го прави 4-5 пъти,понякога и повече .само зимата се случва това .сигурен съм, че е от имобилаизера.та вапроса ми е -някои преборил ли го е този проблем и как .може ли да се шунтира и да се махне
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е слаган в БГ,лесна работа.Ама ако е постявян в чужбина... Имахме голям проблем с имобилайзера на тъста ми.Докарах му Голф от Холандия преди 3 години.Миналата година децата си играха в колата и след това имобилайзера не сработи.Добре че беше на вилата,и оставихме колата там.Ходихме при различни алармаджии,комп.специалисти но никой не се наемаше да го разкодира.Всички отказваха под предлог,че могат да ги обвинят в кражба,ей така за едното нищо!Трябваше да се пише писмо запитване до производителя на колата или на производителя на имобилайзера(ако е монтиран след производството на колата)и от там да се провери как и кога е закупена къде е отишла,документи....Хванахме се за главата!!! А не можеш и да му отрежеш жиците ей така.Замислихме се търсим автокрадци да го изолират.Обаче се усетихме че ще станем за смях,дееба да търсим крадци.....Разглобиме таблото.И извадихме късмет
две жички са се скъсали! С треперещи ръце ги запоихме и скапаната кола запали.Така че,ако имате имобилайзер много внимавайте да не се прецака 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с имобилаизера на голф 3
ima edna buksi4ka na kontakniq klu4... na bobinkata na imobilaizera, zapoqva se i se opravqt rabotite
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, и аз имам подобен проблем с паленето моя е чист дизел 1,9.Не палеше реших ,че е от свещите и ги смених,но проблема не бе решен напълно.И при мен сутрин сега припалва и гасне 3,4 пъти и после пали ,но не държи обороти,и няма мошност.След като загрее дори и малко пали без проблеми и звука намалява,но не изчезва напълно.Промени си и звука да не е от нафтовата помпа защтото ноистина трака мнотоо силно!!!Моля Ви дайте ми съвет 

-
- Автомобил:
- Двигател:
andreshka написа:Здравейте, и аз имам подобен проблем с паленето моя е чист дизел 1,9.Не палеше реших ,че е от свещите и ги смених,но проблема не бе решен напълно.И при мен сутрин сега припалва и гасне 3,4 пъти и после пали ,но не държи обороти,и няма мошност.След като загрее дори и малко пали без проблеми и звука намалява,но не изчезва напълно.Промени си и звука да не е от нафтовата помпа защтото ноистина трака мнотоо силно!!!Моля Ви дайте ми съвет
На тебе не ти е в имобилайзера проблема.Ползвай дизеловия раздел.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”