...банята я правихме от горе до долу двамата с тъста ми, пространството около тръбите на пода на банята и тавана си е запечатано, или ако този термин не е съвсем точен, трябва да кажа че си има излята плоча около всички минаващи тръби.
И като ти казвам че знам за какво говориш имам предвид...наскоро ходих в апартамента на един приятел, техния разбира се е на много ранен етап в момента и видях как са оставили празно място там където минават тръбите по цялата височина от първия до последния етаж.
...все си мисля че след като съм участвал в преобразяването на банята от голи стени със стърчащи кабели до окончателния й вид, все щях да забележа ако пространството около тръбите на пода и тавана не беше запълнено.
...щях да забравя да спомена още нещо. В някой от предните постове бях писал, че освен че пространството около тръбите има излята плоча, ние сме заградили тръбите в скеле от профили, по което после монтирахме гипсокартон за да се отделят тръбите в отделно пространство, отделно по гипсокартона си има налепени плочки. Проверявал съм много пъти - когато банята вони на цигари отварям ревизионния отвор (дори и той уплътнява перфектно) да видя дали евентуално от там не идва миризмата и всеки път установявам че там си е чисто. Дори е толкова добре изолирано че изобщо не прониква миризма, дори от банята към това постранство.