ABU двигателя добър ли е

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 10 апр 2007 13:29

Моля уважаемите модератори да заключат тази тема,защото безумно ще обърка търсачката!Не виждам нищо повече за дискутиране!

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Вто 10 апр 2007 15:49

joker написа:Моля уважаемите модератори да заключат тази тема,защото безумно ще обърка търсачката!Не виждам нищо повече за дискутиране!

А на теб какъв ти е проблема..., гледам не си с такъв двигател... :shock
И с какво ще обърка търсачката според теб... :!: :?:

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Вто 10 апр 2007 16:00

А на теб какъв ти е проблема..., гледам не си с такъв двигател... :shock
И с какво ще обърка търсачката според теб... :!: :?:[/quote]

:да:

Потребителски аватар
venll-vr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venll-vr » Вто 10 апр 2007 16:31

аз съм доволен /да не чуе дявол/. Много от останалите двигатели също се развалят, така че всичко си е до късмет-все пак са коли втора ръка

Потребителски аватар
hongi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hongi » Сря 11 апр 2007 9:37

много се изписа :))) и всички които карат АБУ са доволни
незнам защо да гледам цените и да съдя по цената та за двигателя може би цената пада заради мненията на псевдо разбирачи които плашат хората дето нищо не разбират.
Аз го ползвам 2 години и половина 45хил километра и съм доволен от машината. Не можете да ме убедите че двигателя е боклук няма как да стане
Тва че някой си зел АБУ от некои прекупвач от някоя морга карал 3 - 4 хиляди и духнал гарнитура ами тои така си я взел колата със духната ако ме питате мене това е до късмета :)))))

man1c
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот man1c » Нед 22 апр 2007 11:32

колеги вие го изкарахте това мотор4е "франкинщаин4ето" на VW, аз карам такъв ве4е 70к км на газ и за радост нямам никакви проблеми. Колата си върви перфектно.

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Re: ABU .Двигателя добър ли е

Мнениеот qNkOo » Сря 04 фев 2009 17:27

Лелееее, много хора има, които говорят на принципа "чух, ама недочух май...". Ей, я елате на себе си, бе! :beat_butt2 Мойто Венто е с АБУ моторченце и ... ПОЗНАЙТЕ - карам го като на рали "ДАКАР". Ръчни, пергели, слънца, гонки, цедилки - а бе луда работа (все пак съм на 18 :Mr Green Fun )! За сега (12 хилки) само датчика за вентилатора излезе в пенсия и един тампон за ауспуха се разхлопа; другото са консумативи : масла и ремъци. Дано ме разберете правилно: не го хваля АБУ-то , защото имам такъв, а защото пред мен се е доказал като корава душа... Иначе не ме е*е мен - не хваля нито един мотор и нито един модел (само марката) - аз съм на принципа "карам докато има за каране, като няма - отива на вторични" - да не е ставала кола mhihi

Потребителски аватар
roadrunn3r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот roadrunn3r » Пет 06 фев 2009 22:22

и аз да се отбележа -от 2 години имам голф 3 абу,досега съм нямал проблеми с двигатела.Верно бързи4ко загрява,но се свиква. Иначе мотора малък ми идва ве4е,след като се върна от англия ще го сменям :screwy .Нали съм богаташ ко да прая :предавам се

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Съб 07 фев 2009 7:23

roadrunn3r написа:и аз да се отбележа -от 2 години имам голф 3 абу,досега съм нямал проблеми с двигатела.Верно бързи4ко загрява,но се свиква. Иначе мотора малък ми идва ве4е,след като се върна от англия ще го сменям :screwy .Нали съм богаташ ко да прая :предавам се

Аз пък немога да го згрея моя...скоро го смених с чисто нова киа сеед и въпреки това си го карам щото ме кефи.......

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Съб 07 фев 2009 12:54

немога да разбера колеги,какво пък толкова ви плаши смяната на една гарнитура на главата??? :shock 200 кинта(даже са много)и готово!данеби ремонт на скоростна кутия или смяна на амортисиори или ремонти по електрониката да излиза по евтино?вие какво очакватев от 15 годишните си котори :shock да изкарат по 600-700хил. км.само със смяна на масло филтри ремъци и гуми ли?еми такива филми няма!неслучаино "европеиците"след 10 годишна експлоатация ни ги пращат да им се "кефим"!!!

Потребителски аватар
stefi_pavlov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefi_pavlov » Съб 07 фев 2009 14:52

nikolai_an написа:немога да разбера колеги,какво пък толкова ви плаши смяната на една гарнитура на главата??? :shock 200 кинта(даже са много)и готово!данеби ремонт на скоростна кутия или смяна на амортисиори или ремонти по електрониката да излиза по евтино?вие какво очакватев от 15 годишните си котори :shock да изкарат по 600-700хил. км.само със смяна на масло филтри ремъци и гуми ли?еми такива филми няма!неслучаино "европеиците"след 10 годишна експлоатация ни ги пращат да им се "кефим"!!!

много точно казано. даже 200 лв са много

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 07 фев 2009 16:18

Някой може ли да ми постне снимка на един двигател АБУ, че искам нещо да проверя. :idea:

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Съб 07 фев 2009 18:13

Дашо написа:Някой може ли да ми постне снимка на един двигател АБУ, че искам нещо да проверя. :idea:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... pid=583426

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 07 фев 2009 19:54

mariovasi написа:
Дашо написа:Някой може ли да ми постне снимка на един двигател АБУ, че искам нещо да проверя. :idea:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... pid=583426

Благодаря ти колега :beer

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 07 фев 2009 20:15

Нямам такъв мотор, но има едно голфче стакъв, на което следя от близо техническото състояние :)
За 4 години 130 000км с евтино масло (не м10д, ами примерно приста супер или от омв). Конкретно по двигателя - гумички на клапаните и преди няколко дена гарнитура на главата, но за нея собственика си е виновен :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”