ABU двигателя добър ли е
много се изписа
)) и всички които карат АБУ са доволни
незнам защо да гледам цените и да съдя по цената та за двигателя може би цената пада заради мненията на псевдо разбирачи които плашат хората дето нищо не разбират.
Аз го ползвам 2 години и половина 45хил километра и съм доволен от машината. Не можете да ме убедите че двигателя е боклук няма как да стане
Тва че някой си зел АБУ от некои прекупвач от някоя морга карал 3 - 4 хиляди и духнал гарнитура ами тои така си я взел колата със духната ако ме питате мене това е до късмета
))))

незнам защо да гледам цените и да съдя по цената та за двигателя може би цената пада заради мненията на псевдо разбирачи които плашат хората дето нищо не разбират.
Аз го ползвам 2 години и половина 45хил километра и съм доволен от машината. Не можете да ме убедите че двигателя е боклук няма как да стане
Тва че някой си зел АБУ от некои прекупвач от някоя морга карал 3 - 4 хиляди и духнал гарнитура ами тои така си я взел колата със духната ако ме питате мене това е до късмета

- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ABU .Двигателя добър ли е
Лелееее, много хора има, които говорят на принципа "чух, ама недочух май...". Ей, я елате на себе си, бе!
Мойто Венто е с АБУ моторченце и ... ПОЗНАЙТЕ - карам го като на рали "ДАКАР". Ръчни, пергели, слънца, гонки, цедилки - а бе луда работа (все пак съм на 18
)! За сега (12 хилки) само датчика за вентилатора излезе в пенсия и един тампон за ауспуха се разхлопа; другото са консумативи : масла и ремъци. Дано ме разберете правилно: не го хваля АБУ-то , защото имам такъв, а защото пред мен се е доказал като корава душа... Иначе не ме е*е мен - не хваля нито един мотор и нито един модел (само марката) - аз съм на принципа "карам докато има за каране, като няма - отива на вторични" - да не е ставала кола 

- roadrunn3r
- Автомобил:
- Двигател:
и аз да се отбележа -от 2 години имам голф 3 абу,досега съм нямал проблеми с двигатела.Верно бързи4ко загрява,но се свиква. Иначе мотора малък ми идва ве4е,след като се върна от англия ще го сменям
.Нали съм богаташ ко да прая 

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
roadrunn3r написа:и аз да се отбележа -от 2 години имам голф 3 абу,досега съм нямал проблеми с двигатела.Верно бързи4ко загрява,но се свиква. Иначе мотора малък ми идва ве4е,след като се върна от англия ще го сменям.Нали съм богаташ ко да прая
Аз пък немога да го згрея моя...скоро го смених с чисто нова киа сеед и въпреки това си го карам щото ме кефи.......
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
немога да разбера колеги,какво пък толкова ви плаши смяната на една гарнитура на главата???
200 кинта(даже са много)и готово!данеби ремонт на скоростна кутия или смяна на амортисиори или ремонти по електрониката да излиза по евтино?вие какво очакватев от 15 годишните си котори
да изкарат по 600-700хил. км.само със смяна на масло филтри ремъци и гуми ли?еми такива филми няма!неслучаино "европеиците"след 10 годишна експлоатация ни ги пращат да им се "кефим"!!!

- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nikolai_an написа:немога да разбера колеги,какво пък толкова ви плаши смяната на една гарнитура на главата???200 кинта(даже са много)и готово!данеби ремонт на скоростна кутия или смяна на амортисиори или ремонти по електрониката да излиза по евтино?вие какво очакватев от 15 годишните си котори
да изкарат по 600-700хил. км.само със смяна на масло филтри ремъци и гуми ли?еми такива филми няма!неслучаино "европеиците"след 10 годишна експлоатация ни ги пращат да им се "кефим"!!!
много точно казано. даже 200 лв са много
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Някой може ли да ми постне снимка на един двигател АБУ, че искам нещо да проверя. 

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Дашо написа:Някой може ли да ми постне снимка на един двигател АБУ, че искам нещо да проверя.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... pid=583426
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
mariovasi написа:Дашо написа:Някой може ли да ми постне снимка на един двигател АБУ, че искам нещо да проверя.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... pid=583426
Благодаря ти колега

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Нямам такъв мотор, но има едно голфче стакъв, на което следя от близо техническото състояние
За 4 години 130 000км с евтино масло (не м10д, ами примерно приста супер или от омв). Конкретно по двигателя - гумички на клапаните и преди няколко дена гарнитура на главата, но за нея собственика си е виновен

За 4 години 130 000км с евтино масло (не м10д, ами примерно приста супер или от омв). Конкретно по двигателя - гумички на клапаните и преди няколко дена гарнитура на главата, но за нея собственика си е виновен

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”