! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Тия с бусовете са уникати. Малко след село Яна преди магистралата бях в колона - забранено изпреварването. Аз бях точно зад двата бавни камиона с трабанта. Моментално след завоя дадох мигач и тръгнах да ги минавам, като преди тва отзад нямаше никой. В следващия момент виждам в огледалото присветкване и някъв бус, който е още 2-3 коли назад, излезе след мене, изпреварва ги всичките и иска да мине през мене, въпреки че няма насрещно, а аз си набирах стабилно без да се влача. Еми....прибрах се защото дойде на сантиметри от мене без видимо да намалява.....
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
http://plovdiv.dir.bg/2009/02/07/news3969295.html
Шофьор реши да се прави на каскадьор и влетя върху външните маси на заведение.
Свидетели на инцидента заявиха специално за Plovdiv24.bg, че снощи около 22:30 БМВ е влязло в завоя по бул."6-ти септември" след площад "Шахбазян" с висока скорост, излетяло е на тротоара и е помело външните маси на кефене "Сини очи". Само късметът, че студеното време оставя външните маси без клиенти е причина да няма пострадали от инцидента.
От заведението съобщиха пред репортер на Plovdiv24.bg, че работното им време през зимата е до 22:00 ч. и инцидентът се е случил след като кафенето е било вече затворено. От там заявиха, че след като управителят им е бил повикан на мястото на инцидента снощи се оказало, че автомобилът е бил управляван от младеж от ромски произход, като в колата са се возили други двама, също от ромски произход.
Автомобилът се е движел с доста над 100 км/час, което и причина да не успеят да вземат завоя и да разбият на трески външните маси на заведението. От там уточниха още, че лятно време работят до 23:00 ч. и ако това се бе случило тогава и имаше хора на външните маси, е почти сигурно, че щеше да има сериозно пострадали.
Автомобилът бе вдигнат eдва следобед от полицията. От пресцентъра на ОДП Пловдив обаче остават безмълвни за нелепия инцидент, който по чиста случайност е завършил без пострадали.
Шофьор реши да се прави на каскадьор и влетя върху външните маси на заведение.
Свидетели на инцидента заявиха специално за Plovdiv24.bg, че снощи около 22:30 БМВ е влязло в завоя по бул."6-ти септември" след площад "Шахбазян" с висока скорост, излетяло е на тротоара и е помело външните маси на кефене "Сини очи". Само късметът, че студеното време оставя външните маси без клиенти е причина да няма пострадали от инцидента.
От заведението съобщиха пред репортер на Plovdiv24.bg, че работното им време през зимата е до 22:00 ч. и инцидентът се е случил след като кафенето е било вече затворено. От там заявиха, че след като управителят им е бил повикан на мястото на инцидента снощи се оказало, че автомобилът е бил управляван от младеж от ромски произход, като в колата са се возили други двама, също от ромски произход.
Автомобилът се е движел с доста над 100 км/час, което и причина да не успеят да вземат завоя и да разбият на трески външните маси на заведението. От там уточниха още, че лятно време работят до 23:00 ч. и ако това се бе случило тогава и имаше хора на външните маси, е почти сигурно, че щеше да има сериозно пострадали.
Автомобилът бе вдигнат eдва следобед от полицията. От пресцентъра на ОДП Пловдив обаче остават безмълвни за нелепия инцидент, който по чиста случайност е завършил без пострадали.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Снощи в Перник някой се беше проявил като идиот на пътя
Слизам от магистралата и точно преди светофара на Пашов , в моята лента някой беше избутал контейнер , добре че беше от пласмасовите и карах бавно иначе не ми се мисли ... Що за малоумна работа - в 12 вечерта , на неосветено място , на дъжда контейнер насред пътя . След като го уцелих отиде в насрещното и там колегата нямаше моя късмет - остана без фар , на голфарката само едната бленда се откачи и счупена крушка на мигача 

Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....
А ти знаеш ли колко е ограничението на Е-79 ?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
AmW написа:J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....
А ти знаеш ли колко е ограничението на Е-79 ?
човека си е преценил с колко да си кара , айде стига с моралните съвети
колега , при положение , че караш , трябва да обмисляш какво може да направи този пред теб , зад теб или отстрани...
трябва да си го очаквал това изпреварване

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:човека си е преценил с колко да си кара , айде стига с моралните съвети
колега , при положение , че караш , трябва да обмисляш какво може да направи този пред теб , зад теб или отстрани...
трябва да си го очаквал това изпреварване
Абе Хулигане, ама ти сам си противоречиш

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Морални, ама е тапо да казваш, че някой е идиот а в същото време ти да правиш същото.
-
Абе не е така. Аз като карах трабант си знаех че съм бавен и внимавах. Като трябва да изпреварвам разни камиони или пенсионери винаги гледах. Не е нормално някой да кара бързо а ти да изпреварваш пенсионерски в ниски обороти и да го запречиш. С колкото и да кара - ти си БЕЗ предимство в таката ситуация.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама никой не казва, че не е винове, че изпревара бавно.Идеята е да не плюеш по другите като и ти си в нарушение.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....
Ау... вече като изпреварвам винаги ми идват пред очите най-гадните ми моменти.
Ето например, вчера правя ляв завой от светофара и настигам един бус. След като вече карам в дясната си пуснах мигач да го изпреварвам и след това погледнах в огледалото - няма никой(това около ~ 5 секунди) влизам в лявата лента и го настигам(това да кажем за максумум 10 секунди),тръгвам да изпреварвам този бус, скоростта с която се движех ~ 60км/ч, точно се сетих, че тоя с буса няма да ме види и хопп ония без мигач се прасна пред мене рязко, като си пусна мигача вече като ми влезе в лентата

Направо ме побиват тръпки вече като изпреварвам. Само нинджи. Хем да ти мига мигача да те види кьоравия, хем с фаровете караш, пак няма да те види. Чиста безотговорност

AmW написа:Морални, ама е тапо да казваш, че някой е идиот а в същото време ти да правиш същото.
Батко ... Не си прав аз какво правя превишил съм скороста(добре виновен съм) ама няма шофиор които не го прави! И ти си го правил сигорен съм. просто пътя го позволява ...
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
J'N написа:AmW написа:Морални, ама е тапо да казваш, че някой е идиот а в същото време ти да правиш същото.
Батко ... Не си прав аз какво правя превишил съм скороста(добре виновен съм) ама няма шофиор които не го прави! И ти си го правил сигорен съм. просто пътя го позволява ...

-
Специално този широкия път Е79 е пълна недомислица. Има всички условия за магистрала, а ограничението е 90. С трабанта дето скоростта много се усеща под 100 ми изглежда ужасно бавно, все едно карам колело. Не ми се занимава с актове и почерпки иначе бих карал с голфа с около 130-140, с колкото и на магистрала.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не на мен ми е ясно, че всички си преценяват нещата и че ограниченията и законите са недосмислица, ама ае молим ви се! То ако всички преценяваха праилно немаше да има катастрофи нито пък ограничения.
Ае стига писахме, темата не е за тва.
Ае стига писахме, темата не е за тва.