Здравейте колеги!Проблем с парното за голф3.Има парно до 85-90` духа топло и след това духа хладко-студено.На 3000 оборота почва да духа пак топло,а само на обороти-студено.Сменяхме капачката на разширителния съд-същото положение.Сменихме термостата и пак без промяня.
Имате ли други идеи от какво може да се дължи този проблем?Ще съм благодарен на всяко едно предложение!
Проблем с парното за голф 3
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с парното за голф 3
Може водната попма да си е тръгнала и да няма достатъчен дебит, също може и тръбите на радиаторчето на парното да са се задръстили с буклуци....
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
При мене на 1.6 АБУ мотора, така беше когато ми издуха гарнитура на главата. Почна да духа студено, като му дадеш газ почва да духа топло. Смених я и се оправи всичко.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
При изряден вентилатор, пълно догоре радиаторче и температура 85-90...няма как да не духа топло. Според мен издухване на пароструйка не е решение. Ново. Маркучите които влизат в радиаторчето горещи ли са? Филтъра на купето в какво състояние е...
-
botito
- Автомобил:
- Двигател:
при мен стана така когато започна да надува от гернитурата на главата
- ilkomotor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.... стоп-теч ако си слагал за големия радиатор - то си запишил малкия на парното / нов .. иска 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”