Пазете се от съмнителен елемент висок 1.35 управлявящ голф2 в моя случай споменатия преди малко "човек" реши
да се придвижи от точка а до точка б на заден ход с максималната скорост която измъчената му барака би могла да възпроизведе
за съжаление изпускайки управлението на колата си се заби право в прилежно паркираният ми автомобил, честито на печелившия.

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Дай повече инфо за тапишонката,номер на колата,цвят ... 
пп доста общо казано,все едно да ти кажа ако видиш Иван от Банишора му кажи,че прави много хубава трушия

пп доста общо казано,все едно да ти кажа ако видиш Иван от Банишора му кажи,че прави много хубава трушия

Последна промяна от stoqn_g60 на Нед 08 фев 2009 23:26, променено общо 1 път.
Вчера се забавлявах много. Всички ли са камикадзета или само тези дето са спрели по средата на пътя? По пътя от Враца към София беше бъкано с фенове, които изпреварваха като невидели.. Единия се опита да направи интересно изпреварване на завой без видимост ( м-ду Мездра и Ботевград) на ТИР!
. Спрели автомобили повече на платното, отколкото на банкета. Тези хора няма ли някой ден да се научат, че държат своят и чуждият живот в ръцете си?!?

Ванката ли бе .. верно прави много яка трошия ... хахахах
аа По тоя въпрос брат ми на пракинга го одари един съсед. Дава си на зад пича , и бам в на брат ми автомобила , а и да поясня съседа е глух. чудя се глухите как шофират!?
аа По тоя въпрос брат ми на пракинга го одари един съсед. Дава си на зад пича , и бам в на брат ми автомобила , а и да поясня съседа е глух. чудя се глухите как шофират!?
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Те така или иначе повечето карат все едно са глухи/слепи 

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
3-ма за тази сутрин:
1.Един с джип си говори по телефона, ще прави ляв завой и премигва на този вляво от него да завие наляво (т.е. към мен - аз съм срещу джипа) - той тръгва и аз бия спирачки и псувам, а той псува джипа защо му премигва. А истината е че джипа искаше оня да се разкара от пътя, а не го интересуваше че ще предизвика ПТП
ИЗРОД!
2.Линейка, задръстване на кръстовище, колите гледат да се разкарат и една ЛЕЛКА СВИНЯ дебела мазна и гнусна със шал от лисица се тика пред колите да мине и не и пука че линейка иде отзаде и т.н.
3.След като мина всичко един боклуджийски камион се опитва да излезе, обаче зле-тата отзаде гонят линейката и да минат по бързо през кръстовището. На камиона ако не му държаха спирачките, щеше да отнесе 2-ма 3-ма.
Това само в разстояние на 2 минути ....
1.Един с джип си говори по телефона, ще прави ляв завой и премигва на този вляво от него да завие наляво (т.е. към мен - аз съм срещу джипа) - той тръгва и аз бия спирачки и псувам, а той псува джипа защо му премигва. А истината е че джипа искаше оня да се разкара от пътя, а не го интересуваше че ще предизвика ПТП
ИЗРОД!
2.Линейка, задръстване на кръстовище, колите гледат да се разкарат и една ЛЕЛКА СВИНЯ дебела мазна и гнусна със шал от лисица се тика пред колите да мине и не и пука че линейка иде отзаде и т.н.
3.След като мина всичко един боклуджийски камион се опитва да излезе, обаче зле-тата отзаде гонят линейката и да минат по бързо през кръстовището. На камиона ако не му държаха спирачките, щеше да отнесе 2-ма 3-ма.
Това само в разстояние на 2 минути ....

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
http://dnes.dir.bg/2009/02/10/news39815 ... #sepultura
Шофьор откъсна пръсти на служителка на жп-прелез
10 февруари 2009 / News.dir.bg
Служителка на Национална компания "Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) е била блъсната и ранена от шофьор на лек автомобил, който преминал при спуснати бариери на жп прелез и избягал.
Инцидентът е станал днес край Филипово, Пловдивско, съобщиха от пресцентъра на НКЖИ, цитирани от БГНЕС.
Пострадалата е Миланка Добрева Георгиева, която е прелезопазач, и се е опитала да спре колата. Служителката е действала изключително професионално при изпълнението на служебните си задължения, се казва в съобщението. Георгиева спуснала бариерните греди при подадена информация, че наближава влак. Забраната за преминаване през прелеза обаче не спряла шофьора. При опита да заобиколи бариерите, той блъснал жената, която се е опитвала да го предпази от сблъсък с идващия влак. В резултат на удара служителката е с откъснат палец и показалец и размазана дясна ръка. Веднага е настанена в болница.
По-късно нарушителят и спътнците му са били заловени и разпитани. По случая се води разследване, съобщават от железопътната компания, но не уточняват повече подробности.
В последно време системата на НКЖИ стана обект на засилени атаки и посегателства. Освен кражби на части от железопътната мрежа и съоръженията, компанията става обект и на терористични набези и поставяне на мащабни предмети върху релсите, се казва още в официалното съобщение. Много чести са и нарушенията, извършвани от водачи на пътни превозни средства, които преминават жп прелезите при спуснати бариери и подадени забранителни звукови и светлинни сигнали. Всичко това създава риск за безопасността както за движението на влакове, така и за самите нарушители.
Шофьор откъсна пръсти на служителка на жп-прелез
10 февруари 2009 / News.dir.bg
Служителка на Национална компания "Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) е била блъсната и ранена от шофьор на лек автомобил, който преминал при спуснати бариери на жп прелез и избягал.
Инцидентът е станал днес край Филипово, Пловдивско, съобщиха от пресцентъра на НКЖИ, цитирани от БГНЕС.
Пострадалата е Миланка Добрева Георгиева, която е прелезопазач, и се е опитала да спре колата. Служителката е действала изключително професионално при изпълнението на служебните си задължения, се казва в съобщението. Георгиева спуснала бариерните греди при подадена информация, че наближава влак. Забраната за преминаване през прелеза обаче не спряла шофьора. При опита да заобиколи бариерите, той блъснал жената, която се е опитвала да го предпази от сблъсък с идващия влак. В резултат на удара служителката е с откъснат палец и показалец и размазана дясна ръка. Веднага е настанена в болница.
По-късно нарушителят и спътнците му са били заловени и разпитани. По случая се води разследване, съобщават от железопътната компания, но не уточняват повече подробности.
В последно време системата на НКЖИ стана обект на засилени атаки и посегателства. Освен кражби на части от железопътната мрежа и съоръженията, компанията става обект и на терористични набези и поставяне на мащабни предмети върху релсите, се казва още в официалното съобщение. Много чести са и нарушенията, извършвани от водачи на пътни превозни средства, които преминават жп прелезите при спуснати бариери и подадени забранителни звукови и светлинни сигнали. Всичко това създава риск за безопасността както за движението на влакове, така и за самите нарушители.
- ace_ventura
- Автомобил:
- Двигател:
Пазете се от Бусове и "Баничарки" мн са нагли. Както и разносвачите на пици, ама на тех им давйте път, щото като си поръчаш пица и закъснее псуваш доставчика, а като го видиш че бърза момчето с 5 поръчки не му даваш път... ЗАМИСЛИ СЕ

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Автобусите също са ненормалници. Карам си аз по Ботевградско в лява лента с 80-90 и то вече там където почват светофарите. Някъв междуградски рейс се лепна, светка....отсвирих го. Мина в средна лента и ме изпревари. Реших да видя с колко подяволите иска да кара градско - вдигна 110 и така мина през светофара, дето спирачния му път е 100 метра сигурно...
Пак един рейс от Д.Николаев ляв към Подуене аз съм в лява лента, той зави ляв от средна като ми пресече пътя. Надух му клаксона с много псувни. Явно за да ми отмъсти после на Ботевградско си карах в дясна лента, той дойде и ме засече. Ама така ме засече при престрояването че ако не намаля минаваше през мен....
И това го виждам за 999999 път. Аз лично никога повече не бих пътувал извънградско с рейс. Или влак, или кола....
Пак един рейс от Д.Николаев ляв към Подуене аз съм в лява лента, той зави ляв от средна като ми пресече пътя. Надух му клаксона с много псувни. Явно за да ми отмъсти после на Ботевградско си карах в дясна лента, той дойде и ме засече. Ама така ме засече при престрояването че ако не намаля минаваше през мен....
И това го виждам за 999999 път. Аз лично никога повече не бих пътувал извънградско с рейс. Или влак, или кола....
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Отново тази сутрин: за втори път на едно и също място една мама ме засича, предния път нещо не ми свирна клаксона ама тоя път я освирках дълго и продължително.
След 5 минути 1 бакшиш реши, че мигача му дава предимство и се престрой в моята лента въпреки двойна непресечена линия. Спрях на 5см от вратата му и ме е яд че натиснах спирачката....
Онзи после ме освирква и негодува - хем виновен хем нахален
След 5 минути 1 бакшиш реши, че мигача му дава предимство и се престрой в моята лента въпреки двойна непресечена линия. Спрях на 5см от вратата му и ме е яд че натиснах спирачката....
Онзи после ме освирква и негодува - хем виновен хем нахален

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:AmW написа:J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....
А ти знаеш ли колко е ограничението на Е-79 ?
човека си е преценил с колко да си кара , айде стига с моралните съвети
колега , при положение , че караш , трябва да обмисляш какво може да направи този пред теб , зад теб или отстрани...
трябва да си го очаквал това изпреварване
Само се замисли, ако ти беше другия щеше да пишеш, че някакъв идиот с 150 на магистралата е щял да те отнесе.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
///HAMANN/// написа:Колеги преди 2 часа си паля "жигулата" и решавам да се поразходя с нея до баба ми и дядо ми при което излизам си спокоен на светофара на Зала универсиада и си правя ляв завой и пред мен едно пежо на "БНТ" кара по релсите и аз зад него , той изпреварва колите в дясно и аз си минавам в лентата в дясно при което той ме засича зверски цепя спирачки и му минавам от ляво и тъкмо да го изпреваря и ония направи "~" Ей такова движение ама направо и аз опаля в насрещното а от там идваха коли и за малко да има челен удар с 1 бмвот там реших да го догоня и го гоних до светофара на ромънското посолство и съм зад него "викам си е са слизам и те почвам" ама го гледам вътре 1 ДЕБЕЛ СВИН и ме гледа в огледалото и пак ми цепи спирачки за да се блъсна в него нямах време да слезна защото светъна зелено , само му помахах с ръка "ти луд ли си ? " и ония почна и той да ми маха нещо и изчезна обърнах си аз и си отидох където трябваше но си скъсах нервите
![]()
п.с. Не се усетих да го снимам и не му поня номера пуу че ме е яд
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
maxpayne написа:hooligans написа:AmW написа:J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....
А ти знаеш ли колко е ограничението на Е-79 ?
човека си е преценил с колко да си кара , айде стига с моралните съвети
колега , при положение , че караш , трябва да обмисляш какво може да направи този пред теб , зад теб или отстрани...
трябва да си го очаквал това изпреварване
Само се замисли, ако ти беше другия щеше да пишеш, че някакъв идиот с 150 на магистралата е щял да те отнесе.
1. на магистрала и аз карам с 150-160км/ч
2. преди да тръгна да изпреварвам , гледам отгледалото....
3. идиоти колкото щеш , не се оплаквам , щото няма смисъл

hooligans написа:maxpayne написа:hooligans написа:AmW написа:J'N написа:
1. на магистрала и аз карам с 150-160км/ч
2. ....
3. ....
Да ама той пише на Е-79 а там не знам да има магистрала.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
E 79 Определено не е магистрала .. Отначало имаше табели .. но ги махнаха ,сега е просто Автомобилен път .
Има изискване - за ад бъде един път магистрала трябва да е на 23 км ... А Е 79 ги няма ..
Има изискване - за ад бъде един път магистрала трябва да е на 23 км ... А Е 79 ги няма ..
Последна промяна от Pichaga на Пет 13 фев 2009 18:44, променено общо 1 път.
Причина: къде видя това за 23 км....чл. 55 от ЗДвП, казва какво е магистрала
Причина: къде видя това за 23 км....чл. 55 от ЗДвП, казва какво е магистрала