! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
vi_cho
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот vi_cho » Нед 08 фев 2009 23:02

Пазете се от съмнителен елемент висок 1.35 управлявящ голф2 в моя случай споменатия преди малко "човек" реши
да се придвижи от точка а до точка б на заден ход с максималната скорост която измъчената му барака би могла да възпроизведе
за съжаление изпускайки управлението на колата си се заби право в прилежно паркираният ми автомобил, честито на печелившия.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 08 фев 2009 23:12

Дай повече инфо за тапишонката,номер на колата,цвят ... :talk:

пп доста общо казано,все едно да ти кажа ако видиш Иван от Банишора му кажи,че прави много хубава трушия :wink:

Последна промяна от stoqn_g60 на Нед 08 фев 2009 23:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RS1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS1 » Пон 09 фев 2009 11:25

Вчера се забавлявах много. Всички ли са камикадзета или само тези дето са спрели по средата на пътя? По пътя от Враца към София беше бъкано с фенове, които изпреварваха като невидели.. Единия се опита да направи интересно изпреварване на завой без видимост ( м-ду Мездра и Ботевград) на ТИР! :). Спрели автомобили повече на платното, отколкото на банкета. Тези хора няма ли някой ден да се научат, че държат своят и чуждият живот в ръцете си?!?

Потребителски аватар
J'N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J'N » Пон 09 фев 2009 11:27

Ванката ли бе .. верно прави много яка трошия ... хахахах
аа По тоя въпрос брат ми на пракинга го одари един съсед. Дава си на зад пича , и бам в на брат ми автомобила , а и да поясня съседа е глух. чудя се глухите как шофират!?

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 09 фев 2009 11:51

Те така или иначе повечето карат все едно са глухи/слепи :)

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 10 фев 2009 10:35

3-ма за тази сутрин:
1.Един с джип си говори по телефона, ще прави ляв завой и премигва на този вляво от него да завие наляво (т.е. към мен - аз съм срещу джипа) - той тръгва и аз бия спирачки и псувам, а той псува джипа защо му премигва. А истината е че джипа искаше оня да се разкара от пътя, а не го интересуваше че ще предизвика ПТП
ИЗРОД!

2.Линейка, задръстване на кръстовище, колите гледат да се разкарат и една ЛЕЛКА СВИНЯ дебела мазна и гнусна със шал от лисица се тика пред колите да мине и не и пука че линейка иде отзаде и т.н.

3.След като мина всичко един боклуджийски камион се опитва да излезе, обаче зле-тата отзаде гонят линейката и да минат по бързо през кръстовището. На камиона ако не му държаха спирачките, щеше да отнесе 2-ма 3-ма.

Това само в разстояние на 2 минути .... :bishop

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 10 фев 2009 15:51

http://dnes.dir.bg/2009/02/10/news39815 ... #sepultura

Шофьор откъсна пръсти на служителка на жп-прелез
10 февруари 2009 / News.dir.bg
Служителка на Национална компания "Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) е била блъсната и ранена от шофьор на лек автомобил, който преминал при спуснати бариери на жп прелез и избягал.
Инцидентът е станал днес край Филипово, Пловдивско, съобщиха от пресцентъра на НКЖИ, цитирани от БГНЕС.
Пострадалата е Миланка Добрева Георгиева, която е прелезопазач, и се е опитала да спре колата. Служителката е действала изключително професионално при изпълнението на служебните си задължения, се казва в съобщението. Георгиева спуснала бариерните греди при подадена информация, че наближава влак. Забраната за преминаване през прелеза обаче не спряла шофьора. При опита да заобиколи бариерите, той блъснал жената, която се е опитвала да го предпази от сблъсък с идващия влак. В резултат на удара служителката е с откъснат палец и показалец и размазана дясна ръка. Веднага е настанена в болница.
По-късно нарушителят и спътнците му са били заловени и разпитани. По случая се води разследване, съобщават от железопътната компания, но не уточняват повече подробности.
В последно време системата на НКЖИ стана обект на засилени атаки и посегателства. Освен кражби на части от железопътната мрежа и съоръженията, компанията става обект и на терористични набези и поставяне на мащабни предмети върху релсите, се казва още в официалното съобщение. Много чести са и нарушенията, извършвани от водачи на пътни превозни средства, които преминават жп прелезите при спуснати бариери и подадени забранителни звукови и светлинни сигнали. Всичко това създава риск за безопасността както за движението на влакове, така и за самите нарушители.

Потребителски аватар
ace_ventura
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ace_ventura » Сря 11 фев 2009 1:21

Пазете се от Бусове и "Баничарки" мн са нагли. Както и разносвачите на пици, ама на тех им давйте път, щото като си поръчаш пица и закъснее псуваш доставчика, а като го видиш че бърза момчето с 5 поръчки не му даваш път... ЗАМИСЛИ СЕ :roll: :roll: :roll:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 11 фев 2009 9:12

Автобусите също са ненормалници. Карам си аз по Ботевградско в лява лента с 80-90 и то вече там където почват светофарите. Някъв междуградски рейс се лепна, светка....отсвирих го. Мина в средна лента и ме изпревари. Реших да видя с колко подяволите иска да кара градско - вдигна 110 и така мина през светофара, дето спирачния му път е 100 метра сигурно...

Пак един рейс от Д.Николаев ляв към Подуене аз съм в лява лента, той зави ляв от средна като ми пресече пътя. Надух му клаксона с много псувни. Явно за да ми отмъсти после на Ботевградско си карах в дясна лента, той дойде и ме засече. Ама така ме засече при престрояването че ако не намаля минаваше през мен....

И това го виждам за 999999 път. Аз лично никога повече не бих пътувал извънградско с рейс. Или влак, или кола....

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 11 фев 2009 12:06

Отново тази сутрин: за втори път на едно и също място една мама ме засича, предния път нещо не ми свирна клаксона ама тоя път я освирках дълго и продължително.
След 5 минути 1 бакшиш реши, че мигача му дава предимство и се престрой в моята лента въпреки двойна непресечена линия. Спрях на 5см от вратата му и ме е яд че натиснах спирачката....
Онзи после ме освирква и негодува - хем виновен хем нахален :smackbum

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 12 фев 2009 20:49

hooligans написа:
AmW написа:
J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....

А ти знаеш ли колко е ограничението на Е-79 ?

човека си е преценил с колко да си кара , айде стига с моралните съвети

колега , при положение , че караш , трябва да обмисляш какво може да направи този пред теб , зад теб или отстрани...
трябва да си го очаквал това изпреварване :)

Само се замисли, ако ти беше другия щеше да пишеш, че някакъв идиот с 150 на магистралата е щял да те отнесе.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 13 фев 2009 18:03

///HAMANN/// написа:Колеги преди 2 часа си паля "жигулата" и решавам да се поразходя с нея до баба ми и дядо ми при което излизам си спокоен на светофара на Зала универсиада и си правя ляв завой и пред мен едно пежо на "БНТ" кара по релсите и аз зад него , той изпреварва колите в дясно и аз си минавам в лентата в дясно при което той ме засича зверски цепя спирачки и му минавам от ляво и тъкмо да го изпреваря и ония направи "~" Ей такова движение ама направо и аз опаля в насрещното а от там идваха коли и за малко да има челен удар с 1 бмв :( от там реших да го догоня и го гоних до светофара на ромънското посолство и съм зад него "викам си е са слизам и те почвам" ама го гледам вътре 1 ДЕБЕЛ СВИН и ме гледа в огледалото и пак ми цепи спирачки за да се блъсна в него нямах време да слезна защото светъна зелено , само му помахах с ръка "ти луд ли си ? " и ония почна и той да ми маха нещо и изчезна обърнах си аз и си отидох където трябваше но си скъсах нервите :(

п.с. Не се усетих да го снимам и не му поня номера пуу че ме е яд :(

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 13 фев 2009 18:05

maxpayne написа:
hooligans написа:
AmW написа:
J'N написа:Да ви споделя : както си карах по Е-79 с 150км/ч краина лява... гледам един реис пред мен зад него некво "АУДИ" 80 с Пернишка регистрация...седе , седе зад реиса и точно когато аз ги застигнах тои реши да прави изпреварване на реиса без да пусне и мигача... за малко беше да влезна в багажника му...секви ги има пазете се ....

А ти знаеш ли колко е ограничението на Е-79 ?

човека си е преценил с колко да си кара , айде стига с моралните съвети

колега , при положение , че караш , трябва да обмисляш какво може да направи този пред теб , зад теб или отстрани...
трябва да си го очаквал това изпреварване :)

Само се замисли, ако ти беше другия щеше да пишеш, че някакъв идиот с 150 на магистралата е щял да те отнесе.

1. на магистрала и аз карам с 150-160км/ч
2. преди да тръгна да изпреварвам , гледам отгледалото....
3. идиоти колкото щеш , не се оплаквам , щото няма смисъл :wink:

Потребителски аватар
Nachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nachev » Пет 13 фев 2009 18:36

hooligans написа:
maxpayne написа:
hooligans написа:
AmW написа:
J'N написа:

1. на магистрала и аз карам с 150-160км/ч
2. ....
3. ....

Да ама той пише на Е-79 а там не знам да има магистрала.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Пет 13 фев 2009 18:37

E 79 Определено не е магистрала .. Отначало имаше табели .. но ги махнаха ,сега е просто Автомобилен път .
Има изискване - за ад бъде един път магистрала трябва да е на 23 км ... А Е 79 ги няма ..

Последна промяна от Pichaga на Пет 13 фев 2009 18:44, променено общо 1 път.
Причина: къде видя това за 23 км....чл. 55 от ЗДвП, казва какво е магистрала

Върни се в “Пътеводител”