Начи става на въпрос за голф2 1.6 карбуратор 86 година,двигателя си работи перфектно като изклучим че клапаните сами малко хлабави,обаче проблема ми е че ми дава над 13 разход.Може ли да е нещо от карбуратора и ако го отвора да го изчиста ще се оправили.
Нямам обортомер обаче по звук ми се струва че на 1 предавка при 20-30 и ще изгърми не6то,2-ра си бега до 50-60.
Клапаните с кобилици ли са или пулове,искам да си ги регулирам дразнят ме така.
няколко въпроса за 2-ка
-
Калоян9333
- Автомобил:
- Двигател:
Re: няколко въпроса за 2-ка
Виж сега не ги разбирам много но се пак съм се интересувал за тези неща!!! Значи не може тая кола да варви с 20 30 на 1-ва пък 2-ра до 60 тва или е много издухан мотора или имаш незацепен правилно ремак както беше моя
начи да ти кажа моя карбуратор дето вече не съм с него ми даваше и той 13 14 15 ама вярно че мноо го мачкам
и реших да сменя карбуратора и сега съм с карбуратор от двутактов варбург
да ти кажа цяло лято го карах извън градско ми даде с 4 човека от казанлък до варна 8,14 като съм карал на места с по 130 140 и доста го мачках!!!Ако искаш нещо да ме питаш питай само да ти кажа че моя на около 5500 оборота и малко от горе на 2-ра 90 км спокойно ги прай за пойче не смея че знаеш няма ограничител и не ми са прай ремонт!!! 
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
И мене чат пат ми дава разход 13+ на газ в София като пробвам как върви
Иначе без проблем си прави на 1ва 40 а на 2ра 80-90, може и още но не искам да експериментирам. Явно имаш някакъв проблем с двигателя.
-
jamellcho
- Автомобил:
- Двигател:
еба по звък двигателя си работи перфектно но се мъчи на първа,може и да сменя карбуратора,ма засега остава така 6то няма пари
а иначи извън градско о6те не съм го карал ма в софия с 13 литра минавам 70 километра
ас по добре да си купа един зил 
ас по добре да си купа един зил 
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
По-добре го закарай в някой сервиз. Така само можеш да гадаеш какво му е. Може да са един куп неща, които са се счупили по някаква причина или консумативи, които не са сменени.